Angajaţii Antibiotice au fost spiridușii lui Moş Crăciun pentru 80 de copii nevoiaşi

Pentru al cincilea an consecutiv Fundaţia Antibiotice „Ştiinţă şi suflet” a organizat campania „Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun!” în parteneriat cu Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

Campania a fost adresată copiilor din familii foarte numeroase cu 7, 8 sau 9 frați din localitățile rurale ale județul Iași: Cuza Vodă, Vlădeni, Traian, Dobrovăț, Mogoșești Galata, Bivolari, Șerbești, Feredeni – Deleni.

Cei 80 de copii cu vârste între 1 şi 14 ani au aşezat pe hârtie tot ce-şi doresc să primească de la Moşul. Emoționantele lor scrisorele au ajuns apoi în mâinile mai multor angajaţi ai companiei Antibiotice care şi-au asumat cu entuziasm rolul de „spiriduşi” ai Moşului, îndeplinind copiilor întocmai dorinţele.

Provenind din medii defavorizate copiii şi-au dorit lucruri simple: penare, ghiozdane, haine, ghetuțe, cărţi cu poveşti, păpuşele sau maşinuţe, fructe şi dulciuri, însă Moşul și spiridușii lui s-a străduit să le ofere mai mult decât atât.

“Ca de obicei această campanie care ne-a făcut să ne reîntoarcem cu mintea şi sufletul, în timp, la vremea copilăriei. Marea familie Antibiotice a reuşit astfel să aducă un dram de bucurie unor copii la care Moşul poate nu a venit niciodată până acum sau nu l-au vazut din cauza faptului ca nu au lumină electrică în locuință. Mulţumim pe această cale și colaboratorilor din cadrul Departamentului Pro Vita”, a declarat Ioana Tode, preşedinte Fundaţia „Antibiotice-Ştiinţă şi Suflet”.

În cadrul festivităţii ce s-a desfăşurat la bradul de la Antibiotice în ziua de 18 decembrie 2017 copiii s-au bucurat să îl întâlnească, mulți dintre ei pentru prima dată, pe Moș Crăciun și pe unii dintre spiriduşii care le-au îndeplinit dorinţele. În semn de mulțumire, micuții au împărțit din belșug zâmbete luminoase și au interpretat scurte momente artistice cu colinde de Crăciun.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;