Campania caritabilă „Un dar, un zâmbet, o bucurie” inițiată de Consiliul Elevilor de la Şcoala Gimnazială „Al. Vlahuță” Iași

În perioada 1-20 decembrie, în cadrul proiectului „Şcoala pentru valori autentice – Generozitatea” Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Iași  a organizat a treia ediție a Campaniei  caritabile „Un dar, un zâmbet, o bucurie”. Scopul campaniei a avut în vedere sensibilizarea elevilor și părinților față de copiii aflați în situații dificile, formarea unor atitudini pozitive de altruism și generozitate.

Inițiată de Consiliul Elevilor și coordonată de profesor de sprijin Nistor Laura, alături de profesorii Cotea Ionica Simonica și Nedelcu Marius, campania a mobilizat, pentru al treilea an consecutiv, toți copiii, de la preșcolarii din  grădinița cu program prelungit a școlii, până la elevii de la gimnaziu, părinți, cadre didactice, voluntari SNAC, Asociația  Părinților AVISIASI.  Au fost donate jucării, rechizite, hăinuțe, dulciuri.

În ultima zi a campaniei, un grup de elevi, alături de profesorii coordonatori, s-a deplasat  la Școala Alexeni, comuna Țibana și a împărțit darurile copiilor de aici. Generozitatea elevilor și părinților de la  Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” a adus bucurie în ochii și în sufletele copiilor din satul Alexeni!

Filed in: Educație

Comments are closed.

;