Spitalul Clinic de Urgență ”Sfânta Maria” din Iași a primit un fotoliu pentru dializă

Luni, 18 decembrie 2017 și marți 19 decembrie 2017, Şcoala Gimnazială ”George Călinescu” din Iaşi, a donat Spitalului Clinic de Urgență ”Sfânta Maria” din Iași, un fotoliu pentru dializă, necesar copiilor care urmează acest tratament, precum și cadouri de la Moș Crăciun, constând în: articole vestimentare, jucării, dulciuri, jocuri, fructe și vitamine. În cadrul aceluiași proiect, în luna noiembrie, saloanele secției de dializă ale spitalului au fost dotate cu folii de protecție solară.

Acțiunea face parte din cadrul proiectului ”Fii salvatorul unui copil care face dializă. Ajută-l să zâmbească”, coordonat de doamna profesor consilier școlar, Daniela Rusu, proiect participant la competiția ”Cros pentru școli”, derulat de către Fundația Comunitară Iași în perioada ianuarie – mai 2017.

Școala Gimnazială ”George Călinescu” Iaşi dorește să aducă mulțumiri tuturor celor care au contribuit la reușita acestei acțiuni caritabile, respectiv: elevilor, părinților, cadrelor didactice, echipei Companiei Conduent și, nu în ultimul rând, oamenilor generoși care au simțit nevoia să se implice și să susțină cauza, dând dovadă de generozitate, compasiune și solidaritate umană.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;