Elevii Liceului Tehnologic „Petru Poni” au fost implicați în mai multe activități caritabile

Pe parcursul acestei săptămâni, elevii Liceului Tehnologic „Petru Poni” au fost  implicați în mai multe activități caritabile. La Centrul de zi „Prichindelul” au fost dăruite dulciuri, fructe, jucării, hăinuțe pentru copiii și mamele lor minore aflate în centru.

La Grădinița P.P. nr. 27 elevii au susținut un concert de colinde și urături,  au împărțit mici cadouri din desaga Moșului și au confecționat podoabe de pom eco, alături de cei mici. La finalul activității au împodobit brăduțul din sala de clasă.

În cadrul programului Strategiei Naționle de Acțiune Comunitară s-a realizat o activitate în colaborare cu Școala Gimnazială nr. 41, unde elevii au donat brăduți și i-au împodobit. Au avut posibilitatea de a discuta cu deținuții despre sărbătoarea Crăciunului. Au primit, în semn de mulțumire, felicitări și mesaje specifice acestei perioade.

În Sala de festivități a liceului s-a desfășurat spectacolul caritabil „Crăciun pentru fiecare”.

Din fondurile donate de cei prezenți (elevi, cadre didactice și părinți) s-au cumpărat alimente și dulciuri pentru câteva familii cu dificultăți materiale, cu dorința de a aduce spiritul Crăciunului și în inimile lor.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;