5:13 pm - Friday April 19, 9669

Licitaţia pentru achiziţionarea serviciilor de dirigenţie necesare lucrărilor de la Muzeul “Vasile Pogor”, publicată pe SEAP

Licitația privind achiziționarea serviciilor de dirigenție de șantier pentru restaurarea Muzeului “Vasile Pogor” a fost publicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Ofertele pot fi depuse până pe data de 20 martie, la ora 15.00.  Firma declarată câștigătoare în urma evaluării ofertelor va asigura serviciile prin diriginți de șantier calificați și autorizați de Inspectoratul de Stat în Construcții. Valoarea contractului este de 60.000 de lei fără TVA.
Potrivit proiectului tehnic, vor fi realizate lucrări de reabilitare la fundația clădirii, pereți, acoperiș și jgheaburile de scurgere. Ușile vor fi restaurate, iar tâmplăria ferestrelor va fi înlocuită. Instalațiile termice, sanitare și electrice vor fi schimbate.
Valoarea totală a proiectului de refacere a monumentului istoric este de 1,4 milioane de euro. Finanțarea nerambursabilă a fost accesată în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 5-“Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural reprezintă o alternativă viabilă pentru stimularea dezvoltării urbane”.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;