Iaşul va găzdui Simpozionul de astrologie Ritmuri Astrale – ediţia a șaptea

În zilele de 16 – 18 martie 2018, va avea loc la Iasi, a șaptea ediție a simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, organizat de cabinetul de astrologie Astro Mercur şi Revista Glare. Ne-am propus ca prin această manifestare să celebrăm la Iași, în fiecare an, echinocţiului de primăvară care, reprezintă începutul primăverii astronomice, dar și al unui nou an astrologic.

Acest eveniment este realizat prin efortul astrologilor prezenți la Iaşi cu această ocazie şi, ne dorim să prezentăm publicului larg această cunoaştere, care, este un instrument foarte valoros în procesul de creștere personală.

În programul de conferințe vă puteți întâlni cu Minerva (Gabriela Dima), Loredana Chiperi, Luminița Ristea, Valeria Grigoraș, din București, precum si cu Andra Stefan, Anca Mihaela Vlas,  Claudia Cristisor si Anca Tăutu (organizator) din Iaşi.

Vor fi prezenți la simpozion precum și în programul de conferințe și oaspeți de la Chișinău. Revine la Iași Zinaida Visnevscaia, director al Centrului ce cercetari astrologice ASTROURANIAS, precum si Petru Arcan, profesor si astropsiholog la acelasi centru.

Pe parcursul derulării lucrărilor (sâmbătă si duminică) Andra Ștefan din Iași va prezenta şi o expoziţie de pictură inspirată din tematica astrologică.

Intrarea publicului este gratuită.

Simpozionul se va desfăşura în Complexul Palas.

Partener Principal : Palas Congress Hall Iași www.congresshall.ro
Programul manifestării este următorul:

Vineri 16 martie 2018 – Hotel Eden, sala de conferințe.

Masă rotundă astrologică – între orele 18:00-19:30

Intalnire dedicată astrologilor participanți la simpozion, cu tematica :

Momente și etape deosebite în contextul astral al anului 2018.

Sâmbătă 17 martie 2018 – Complex Palas, sala de conferinţe Mozart.
Va avea loc prezentarea conferinţelor în două sesiuni, prima între orele 10:00-13:30 şi a doua între orele 14:30-18:30 – dedicate publicului larg, cu prezentări pentru popularizarea cunoaşterii astrologice, exemple de folosire practică a informației astrologice, discutii libere public–astrologi.

Duminică 18 martie 2018 – Atrium, Complex Palas, ȋntre orele  10:30-14:00.

Sesiune dedicată interacțiunii cu publicul – prezentare interactivă cu subiecte privind contextul astral al anului 2018 – discutii libere public–astrologi.

Simultan vor fi discuții particulare, sesiune de consultanță astrologică la cerere, cu astrologii prezenți la eveniment.

Acest eveniment își propune să promoveze cunoașterea astrologică în rândul publicului și să readucă în atenția noastră ritmurile naturii.

În cele două zile dedicate publicului, vom realiza un schimb de informații și de experiență, între iubitorii de astrologie, fie că sunt practicanți profesioniști sau doar utilizatori de informație astrologica.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;