Marș autorizat spre București, în susținerea autostrăzilor din Moldova

Grupul de inițiativă „Împreună pentru A 8” organizează în ziua de sâmbătă, 19 mai 2018 un marș motorizat spre București. Punctul de întâlnire va fi la interseția drumurilor E 85 și E 581, în dreptul localității Tișița, la orele 12:00. Coloana de mașini își va continua marșul spre București începând cu orele 13:00.

Scopul acestui marș este să obligăm factorii responsabili de dezvoltarea infrastructurii rutiere din România să-și asume măsuri concrete, transparente și reale pentru demararea lucrărilor de construire a autostrăzilor din Moldova, a autostrăzii A 8, Ungheni – Iași – Târgu Mureș precum și a autostrăzii A 7, Suceava – Bacău – București.

Nu mai vrem vorbe goale și propagandă electorală, vrem FAPTE!

Invităm societatea civilă, presa, mediul de afaceri, politicieni, organizații sindicale și toți factorii interesați din toate județele Moldovei, din Mureș, Harghita, Buzău și Ilfov să se alăture demersului nostru.

Dorim să înceteze toată această degringoladă politică și juridică pentru a putea intra în normalitate cu dezvoltarea țării, iar un semnal de stabilitate trebuie să fie dat de investițiile în infrastructura rutieră.

După 28 de ani de la schimbarea regimurilor și după mai bine de 10 ani de când este promisă o autostradă care să lege Moldova de celelalte regiuni istorice ale țării, respectiv Transilvania și Muntenia, a venit scadența. Moldova nu mai acceptă aceasta situație!

Trebuie să ne ridicăm și să cerem demararea în regim de urgență a celor două autostrăzi: A 8, Ungheni – Iași – Târgu Mureș precum și A 7, Suceava – Bacău – București.

Nu mai acceptăm că nu sunt bani sau că nu se poate, când este evident că nu se vrea!

Suntem în anul Centenarului Marii Uniri, dar Unirea nu poate fi considerată desăvârşită fără o cale rutieră rapidă și modernă, care să conecteze Moldova la civilizaţia şi prosperitatea europeană!

Confirmările de participare, precum și orice alte detalii legate de eveniment se pot obține la adresa de e-mail: autostradaa8@gmail.com, precum și pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/Impreuna-pentru-A8-106056433546849/.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;