Spectacole de teatru, concerte şi un festival de satiră şi umor, în luna martie, la Casa Studenților

În luna martie, Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Iaşi propune tinerilor o serie de spectacole şi acţiuni cultural-educative, după următorul program:

* 13 martie, ora 20:00, sala „Aurel Luca“ – Teatrul Ludic – Spectacol de teatru „COINCIDENȚE“, regia Vera Nacu

Un spectacol inventiv care a fost conceput pe baza a patru texte, cu patru scene, subiecte diferite, legate prin detalii care sugerează coincidențe mai mult sau mai puțin nefericite. Sunt implicați un număr de opt actori cu scopul de a aduc e zâmbete și de a ridica întrebări publicului spectator.

* 15 martie – Parteneriat Civica

„Ceai împotriva corupției“, 15 martie, ora 17:30, un proiect în parteneriat cu Mișcarea Civică Inițiativa România vom organiza o seară în care vom viziona filmele premiate la concursul Once Upon a Time in Romania și vom discuta aplicat despre soluțiile pe care fiecare dintre noi le are la îndemână pentru a avea o comunitate onestă și reprezentanți publici integri.

* 25 Martie – Concert “Petran Music School”

Concert acustic organizat de “Petran Music Scool”, în care membrii clubului vor interpreta melodii cu instrumente acustice. Este un eveniment lunar care se desfășoară în ultima duminică a fiecărei luni. Are rolul de a îmbogății paleta de experiențe muzicale a tinerilor.

* 27 martie – Clubul  „Richard Oschanitzky“ – Atelier de Creație Muzicală

Invitați: studenți şi elevi care au creații muzicale în genuri pop, rock, jazz, blouse să își prezinte lucrările și să facă schimb de experiență. Se va discuta despre stiluri și practici de creație, compețiție din genurile pop, rock, jazz, blouse.

* 26 martie – 1 aprilie 2018 – UMOR’N’IAȘI

Festivalul de Satiră și Umor Studențesc „UMOR’N’IAȘI un festival studențesc care promovează tinerii talentați și umorul de calitate. Până pe 15 martie, cei pasionați de umor se mai pot înscrie în cadrul concursului.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;