Specialități japoneze, în noua locație SushiVO, deschisă în Food Court Palas

Recent, în food court-ul Palas Mall s-a deschis SushiVO, o locație care le propune pofticioșilor preparate apetisante cu specific japonez. Pasionații de delicii exotice, de pe tărâmurile îndepărtate ale Asiei, pot descoperi un meniu variat și aromat, dar și băuturi proteice și naturale.

Gurmanzii găsesc în food court-ul Palas Mall propuneri din gastronomiile mapamondului, de la cele cu specific tradițional românesc, până la cel american, indian, chinezesc, japonez, rusesc, franțuzesc și oriental. De curând, mixul culinar a fost completat cu o nouă locație cu specific japonez, prin inaugurareaSushiVO.

SushiVO se ghidează după sloganul „We love fresh” și le propune ieșenilor cele mai delicioase specialităţi din Țara Soarelui Răsare. Cei care doresc să încerce noi experienţe culinare sau cei care sunt deja fani sushi au aici numeroase sortimente pe care le pot savura. Rulouri de orez, combinate cu creveţi, anghilă, somon fume, ton, biban, caracatiță, icre tobico, avocado, cremă de brânză, susan şi multe sosuri, pot fi achiziţionate în diverse variante. Din meniu nu lipsesc nici alte delicatese japoneze, precum ramen, sashimi – bucăţele fine de carne de peşte crud cu diverse sosuri -, gunkan, nigiri, tempura, yaki, salatele cu creveţi, fructe de mare şi alge chuka sau supele cu somon, tofu, lapte de cocossos de stridii şi ciuperci asiatice. Pentru cei care se pregătesc de o petrecere sau vor să încerce toate sortimentele pot opta pentru platouri care îmbină diversele reţete de sushi şi specialităţi japoneze, pline de culoare şi gusturi exotice.

Locația are și o zonă fresh, de unde clienții pot alege din numeroase variante de băuturi realizate din fructe și legume proaspete. Totodată, cei care adoptă un stil de viață sănătos și sunt adepții sportului găsesc la SushiVO o gamă de shake-uri proteice, în combinații variate și hrănitoare.

Locația SushiVO din Palas Mall este cea de-a doua din Iași, după ce anul trecut a fost inaugurată cea din Iulius Mall.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;