5:13 pm - Saturday April 19, 6081

Comunicare susținută de academicianul Bogdan C. Simionescu la Palatul Roznovanu

Seria de evenimente organizate de Primăria Municipiului Iași și dedicate Centenarului Marii Uniri programează la Iaşi un nou eveniment ştiinţific de prestigiu. În contextul protocolului de colaborare încheiat între Primăria Municipiului Iaşi şi Academia Română pentru celebrarea Centenarului, distinsul academician ieşean prof. univ. dr. ing. Bogdan C. Simionescu va susţine comunicarea „Academia Română şi Marea Unire” în data de luni, 19 martie 2018, de la ora 17.00, în Sala „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu. La manifestare au fost invitați să participe academicieni, rectori și decani din universitățile ieșene, cercetători, oameni de cultură, consilieri locali și, desigur, reprezentanții mass-media.

Evenimentul urmează împlinirii de către prof. univ. dr. ing. Bogdan C. Simionescu a 70 de ani de viaţă, un bun prilej pentru comunitatea ieşeană de a-i fi alături la acest ceas aniversar.

Având o prodigioasă activitate ştiinţifică, recunoscută de înalte foruri academice de pe întreg mapamondul, prof. univ. dr. ing. Bogdan C. Simionescu este o personalitate marcantă a Iaşului şi României, distingându-se prin contribuţiile sale în învăţământul superior şi cercetarea de elită.

Prof. univ. dr. ing. Bogdan C. Simionescu este Cetățean de Onoare al Municipiului Iași.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași

 

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;