Zile de sărbătoare la Liceul Tehnologic Economic de Turism

În fiecare an, în cursul lunii aprilie, Liceul Tehnologic Economic de Turism din Iași realizează un memento al începuturilor sale, marcând în mod semnificativ, nu doar festiv, acest evenimentprin participarea cadrelor didactice și a elevilor la diverse activități aniversare.

In ziua de 26 aprilie 2018 s-a deschis Sesiunea Activităților aniversare în cadrul Zilelor scolii, prin dezbaterea pe teme filosofice, etice și psihologice: Temeri exagerate ce blochează tineriiavând ca invitat special un specialist în domeniu.

Seria manifestarilor culturale va continua prin desfășurarea unui concurs de artă dramatică, în care elevii își vor afirma talentul actoricesc pe o scenă improvizată, dar vie, in fata publicului format din colegii lor de generație și cu o prezentare de carte, sub forma unui concurs de recenzii literare, Citeste, ca sa nu ramai niciodată fără cuvinte! în organizarea membrilor Catedrei de limba si literatura română.

Activitățile  cuprind o diversitate de domenii si arii curriculare, dintre care menționăm: 

istoria națională, popularizată printr-o sesiune de comunicari stiintifice, finalizata cu o dezbatere: Centenarul Marii Uniri.Personalități;

 un concurs de creativitate  manifestat prin eseuri si desene numit: Impresii de călătorie

geografia, printr-o prezentare de material ilustrativ si dezbaterea cu tema Ziua Pământului;

 biologie si Protecția mediului, prin dezbaterea: Verde – viață– viitor.

Respectand profilul liceului, catedra de specialitate va realiza, in cadrul Proiectului judetean, Promovarea turismului durabil, un concurs pe tema Turismul Cultural artistic – folclor, traditii, obiceiuri.

Ca în fiecare an, activitățile aniversare includ și Ziua Porților deschise”, eveniment  care se bucură de succes an de an și la care  așteptăm absolvenților de clasa a VIII a, cu drag și cu toată deschiderea.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;