5:13 pm - Monday April 19, 9238

165 de angajați din clădirile de birouri din Ansamblul Palas au donat sânge pentru a salva vieți

Angajații companiilor prezente în clădirile de birouri United Business Center din ansamblul Palas contribuie la salvarea de vieți, participând în număr mare la o campanie de donare de sânge. „Eroii UBC. Împreună donăm viață” a atras 165 de persoane, care și-au întrerupt programul zilnic pentru o cauză nobilă, ce poate face diferența.

Timp de două zile, pe 14 și 15 mai 2018, Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Iași a fost prezent la Palas, prin unitatea mobilă, într-o acțiune inițiată de United Business Center, brandul sub care sunt dezvoltate clădirile de birouri din ansamblu. Cu dorința de a face un bine celor care au mare nevoie de sânge, 165 de persoane au participat la campania „Eroii UBC. Împreună donăm viaț㔄În condițiile în care, în ultima lună, la sediul CRTS Iași, media zilnică a donatorilor nu depășește 60 de persoane, această campanie a fost un real succes și ne dorim să o repetăm. Suntem bucuroși să vedem implicare prin astfel de inițiative și felicităm donatorii și organizatorii”, a spus dr. Andreea Vatamanumedic primar medicină de familie, coordonator sală de recoltare fixă și mobilă CRTS Iași.

Acțiunea va continua să se desfășoară cu periodicitate, mai ales că participanții s-au arătat dornici să contribuie și pe viitor la salvarea de vieți.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;