„BUCATERIA” – preparate street food apetisante și evenimente recreative, la Palas

Pofticioșii de toate vârstele au un motiv în plus să ajungă zilele următoare în ansamblul Palas. Timp de patru zile, aici se va instala „BUCATERIA”, un eveniment de tip street food, cu propuneri culinare dintre cele mai variate și delicioase. Parcul Palas va fi împânzit de food truck-uri pregătite să îi încânte pe clienți cu arome și gusturi pe placul lor.

De joi până duminică inclusiv, în perioada 24 – 27 mai 2018parcul Palas va găzdui „BUCATERIA”, un concept de street food ce face parte din evenimentul FORTZA ZU, care se desfășoară în aceeași perioadă, la Iași. Peste 30 de food truck-uri vor pune pe jar poftele ieșenilor și vor ademeni clienții cu preparate inspirate din gastronomiile internaționale. Participanții propun meniuri cu specific indian, mexican, taiwanez, asiatic, grecesc, oriental sau american. Desigur, dintre propunerile culinare nu lipsesc delicioșii burgeri, pizza pufoasă, noodles în combinații apetisante, paella cu fructe de mare și multe alte bunătăți. Și amatorii de dulciuri vor fi ispitiți cu delicii, precum cannoli, eclere, waffles, crepes și înghețată.

Atmosfera de la „BUCATERIA” va fi asezonată cu muzică live, zilnic, între orele 18.00 și 21.00, iar în intervalul orar 21.00 – 22.00 vor fi proiecții de filme în aer liber. Cei care vin însoțiți de prichindei vor găsi un loc special amenajat, unde cei mici se vor putea bucura de activități distractive. 

De vineri până duminică, la parterul și etajul 1 al Atriumului Palas Mall se va desfășura Târgul de Artă și Antichități. Vor fi prezenți numeroși expozanți din toate colțurile țării, care îi vor încânta pe clienți cu obiecte cu patina timpului: piese de mic mobilier, argintărie, filatelie, numismatică, porțelanuri, tablouri, ceasuri, bijuterii și multe alte articole de colecție.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;