5:13 pm - Tuesday April 18, 2062

ÎN ACEASTĂ VARĂ, PALAS TE TRIMITE ÎNTR-O CROAZIERĂ DE LUX PE MAREA EGEE, ÎN GRECIA

Zilele însorite vin cu planuri de vacanță, mai ales dacă îți faci cumpărăturile din magazinele Palas Mall. Sesiunile de shopping îți aduc șansa de a câștiga o croazieră de lux pe Marea Egee, o vacanță de vis pentru cei care iubesc valurile, dar și peisajele spectaculoase ale Greciei. Alte 2.800 de premii îți sunt pregătite pentru planurile tale de relaxare din această vară.

Dacă iubești marea, iar dansul valurilor te relaxează, atunci sigur te-ai visat plutind pe un vas, într-o aventură în larg. Acum ești mai aproape de ce îți dorești, pentru că vara aceasta, Palas Mall te poate trimite într-o croazieră de lux, în Grecia. Pasionații de cumpărături sau cei care se pregătesc de vacanță în magazinele din Palas Mall pot participa la campania „Aventura vieții noastre!”, care se desfășoară în perioada 25 mai – 10 iunie 2018. Trebuie să se prezinte cu bonurile în valoare de minimum 150 de lei la centrul de premiere din Atrium Palas și sunt cu un pas mai aproape de escapada mult visată. Zilnic, primii 165 de clienți care se înscriu în campanie vor fi răsplătiți cu premii instant: invitații la piscină, accesorii pentru plajă, brățări în tendințe, băuturi răcoritoare și înghețată.

Afli dacă ești marele câștigător în urma extragerii din 10 iunie. Vrei să știi ce ți-am pregătit? O aventură cu veliera pe Marea Egee. Croaziera oferită dePalas Mall este pentru două persoane, timp de șapte zile, pe un yacht de lux, cu masa și transportul incluse. Poți alege ce traseu îți dorești, dintre insulele Ciclade, golful Saronic sau golful Petalion, toate oferindu-ți prilejul de a te bucura și de frumoasele peisaje ale Greciei. În plus, vă veți bucura de razele soarelui la bordul vasului, iar seara veți acosta în porturi cochete, pentru o experiență autentic grecească. Vă veți face și noi prieteni, pentru că veți călători alături de alte zece persoane și veți participa la activități distractive.

Vino la cumpărături în magazinele Palas Mall și urcă la bordul velierei care te va duce în „Aventura vieții noastre”!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;