5:13 pm - Tuesday April 19, 2061

Teatru, spectacole de muzică, demonstrații de navomodele și desene pe asfalt, printre surprizele de 1 Iunie pregătite de Palas

Ansamblul Palas marchează Ziua Copilului printr-o agendă bogată în activități dedicate prichindeilor.

Joi, 31 mai 2018, de la ora 13.00, în Atriumul Palas Mall, cei mici și cei mari sunt invitați la gala de premiere a Festivalului „Piticul de ciocolată”, cel mai amplu eveniment din regiune dedicat preșcolarilor.

Debutul lunii iunie stă sub semnul copilăriei, așa că prima zi din Cireșar aduce nenumărate surprize pentru năzdrăvaniDe la ora 10.00, în Atriumul Palas Mall se va desfășura„Caravana Costumelor”, organizată de Palatul Copiilor. De la ora 12.00, prichindeii din cadrul Cercului de muzică uşoară „Melos” de la Palatul Copiilor vor oferi un spectacol ritmat. De la ora 16.30, alți mici artiști vor urca pe scenă și vor susține un concert cu tematică de Ziua Copilului. Seria evenimentelor care îi aniversează pe ștrengari continuă cu un fashion show, organizat de agenția First Models, de la ora 17.00.

De multă distracție vor avea parte și cei care preferă să-și petreacă timpul în aer liber. Vineri, de la ora 10.00, pe lacul din parcul Palas vor avea loc demonstrații de navomodele, organizate de Palatul Copiilor, iar în parc vor face spectacol aeromodelele. Tot de la ora 10.00, în zona Kidsland, puștii cu talent artistic vor desena pe asfalt.

Și Amfiteatrul Palas va găzdui evenimente cu și pentru copii. Pe 1 iunie, de la ora 15.00, pe scenă se va desfășura un spectacol de muzică al Școlii „Junior”. De la ora 19.00, prichindeii sunt invitați să descopere „Aventuri cu … Dl. Goe”, producție a Ateneului din IașiBiletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas sau online, pewww.palasmall.ro.

Cinefilii vor putea petrece seara de vineri, începând cu ora 22.00, în compania filmelor, în parcul Palas. Proiecțiile în aer liber fac parte din cadrul Festivalului internaţional de film de foarte scurt metraj „Tres Court”, organizat de Institutul Francez.

Sâmbătă, pe 2 iunie, copiii cu talent muzical sunt așteptați la preselecțiile competiției „Ridols”, organizată de Atelierul de Voce by Loredana Groza. Cei mai buni se vor califica în etapele următoare, miza find marele premiu, care le oferă, printre multe altele, și posibilitatea de a avea propria melodie. Mai multe detalii despre condițiile de participare sunt disponibile pe site-ul Atelierul de Voce. Tot sâmbătă, de la ora 12.00, pe scena Amfiteatrului Palas va avea loc o competiție națională de dans.

Sâmbătă și duminică, de la ora 13.00, în parcul Palas se va desfășura cea de-a IV-a ediție a Festivalului Artelor Marțiale. La evenimentul organizat de Club Sportiv Keumgang și Ving Tsun Kung Fu Iași vor fi prezente zece cluburi de specialitate din regiune, care vor oferi demonstrații sportive. 

Duminică, de la ora 12.00, copiii și părinții pasionați de sportul minții sunt invitați la Festivalul Familiei. Competiția din Atrium Palas este organizată de Asociația Județeană de Șah și Provita Iași și presupune participarea unor echipe formate dintre un adult și un copil de până în 14 ani. Printre premiile pregătite se numără o excursie în Dobrogea și Delta Dunării, ceas de șah profesional, abonamente la kinetoterapie și multe alte surprize. Festivalul include și un spectacol folcloric.

Tot duminică, de la ora 18.00, la Amfiteatrul Palas, copiii și adolescenții vor avea prilejul de a o întâlni pe Iuliana Beregoi. Interpreta din Republica Moldova a cucerit tinerii cu hiturile sale, dar și cu rolul jucat în serialul online „Lara”. Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas și online, pe www.palasmall.ro.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;