“Apa potabilă înseamnă viață”

Școala Primară „Hänsel und Gretel” din Iași implementează în perioada septembrie 2017-august 2019 proiectul Erasmus+ “Teaching in Europe: Freshwater Crisis, ID 2017-1-DE03-KA219-035464_6”.

Obiectivul principal al proiectului este formarea la elevi și preșcolari a unei atitudini corecte față de consumul zilnic de apă, conștientizarea asupra faptului că, la nivel global, rezervele de apă potabilă sunt în descreștere.

Astăzi, elevii, cadrele didactice și părinții au participat la o campanie organizată de școală. Este vorba despre o campanie de conștientizare a populației: fiecare dintre noi poate contribui la diminuarea gradului de consum și/sau de poluare a apelor. Copiii au distribuit în vecinătatea școlii 200 de sticle cu apă având sloganurile: “Protejați apa! Apa potabilă înseamnă viață.”; “Spune NU poluării! Fiecare dintre noi poate contribui la diminuarea gradului de poluare a apelor!”; “Spune NU risipei! Fiecare dintre noi poate contribui la diminuarea gradului de consum zilnic al apei!”

Suntem mândri de elevii noștri, de modul în care au interacționat cu trecătorii, demonstrând prin atitudine și comportament că mesajul proiectului are un impact pozitiv în formarea lor ca cetățeni responsabili.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;