PHARMA SA – 18 ani de excelență în distribuția de medicamente în spitalele și farmaciile românești

Pharma S.A., societate comerciala de distributie la nivel national a produselor farmaceutice, cu capital integral romanesc, aniverseaza 18 ani de activitate.

In acesti ani, obiectivul nostru prioritar a fost asigurarea serviciilor la cel mai inalt standard de calitate, astfel incat oriunde in Romania pacientul sa poata avea acces la medicamentele care ii sunt necesare.

Confirmand aceasta permanenta preocupare, in acest an am finalizat cu succes autorizarea de catre autoritatea Agentia Nationala  a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM)  a tuturor celor 6 depozite ale companiei din toata tara, obtinand pentru fiecare dintre acestea certificatul de buna practica de distributie (GDP) in baza legislatiei aplicabile (OMS 761/2015, OMS 131/2016 si OMS 1008/2016). De asemenea, Pharma S.A. detine certificarea pentru Sistemul de Management Integrat al Calitatii, Mediului si Sanatatii si Securitatii Ocupationale (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si OHSAS 18001:2007).

La acest moment aniversar multumim tuturor partenerilor nostri si ii asiguram de intreaga noastra sustinere in dezideratul nostru comun de a sprijini pacientii din Romania astfel incat acestia sa poata beneficia in continuare de produse farmaceutice de calitate.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;