Sesiuni de shopping cu promoții estivale de până la 70%, în magazinele Palas Mall

Sezonul promoțiilor estivale a început deja în Palas Mall. Acum te poți bucura de piesele mult râvnite, pentru care s-au aplicat discounturi de până la 70%. Ținute în tendințe, încălțăminte pentru călătorii, cosmetice, bijuterii, accesorii și articole sportive, toate sunt disponibile la prețuri care au intrat la apă.

Planurile de vacanță încep cu o sesiune prelungită de cumpărături în Palas Mall. Mai ales că magazinele afișează deja procente semnificative de discount pentru colecțiile de sezon. Trendurile sunt prezente și pe plajă, dar și pe cărările montane, așa că din bagajul de concediu nu pot lipsi piesele vestimentare must-have ale sezonului. Le găsești la promoții care ajung până la 70% în magazinele Camaïeu, C&A, Clock House, H&M, LC Waikiki, Colin’s, Levi’s, Poema, Nissa, Montiago, Lavande, Braiconf, Casa Wanda, Nafi Dresscode și în multe ale locații ale brandurilor pe care le îndrăgești. Sau poate îți cauți costumul de baie, pe care îl găsești chiar și la jumătate de preț la Penti, Triumph, Gatta și în alte magazine de profil.

Pentru cei indeciși, pantofii confortabili pentru drumeții, dar și cei eleganți pentru petrecerile estivale sunt acum la prețuri și cu 60% mai mici. Mergi la Humanic, Tezyo, Il Passo, Anna Cori, Benvenutti, Musette, Office Shoes, Ecco, CCC și Deichmann și descoperă ofertele ispititoare. Și pentru copii sunt propuneri de articole și jucării cu prețuri reduse cu până la 70% în magazinele specializate.

Dacă preferi relaxarea și mișcarea în aer liber sau ești o fire sportivă, atunci te vei bucura de discounturile magazinelor specializate. La Intersport, Hervis Sports și Nike găsești echipamentele pentru orice pasiune, la promoții atractive.

Tentante sunt şi ofertele magazinelor cu bijuterii şi accesorii, de până la 50%, în timp ce produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri speciale în Palas Mall. Lista reducerilor continuă și la magazinelor de servicii sau cu produse pentru casă. Spre exemplu, la English Home prețurile au scăzut cu până la 70%.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;