“Alăptarea – Fundația Vieții” – conferință despre alăptare dedicată părinților din Iași

Sâmbătă, 4 august 2018, Asociația ParentIS organizează la Iași conferința ”Alăptarea – Fundația Vieții”, cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării, eveniment ce a devenit deja tradiție fiind la a 7-a ediție organizată în orașul nostru. Desfășurat pe parcursul a 2,5 ore în sala de conferință Mozart, Palas Congress Hall, evenimentul are ca scop informarea corectă a noilor și viitorilor părinți în legătură cu alăptarea și punerea acestora în contact cu specialiști care să le acorde sprijin real pentru a avea un start bun în alăptare.

Sunt așteptați aproximativ 70 de participanți care se pot înscrie pentru a lua parte la această conferință aici: https://www.facebook.com/events/480518615741019/

Începând cu ora 11:00, Roxana Duduș,  consultant în alăptare certificat internațional pentru România  La Leche League  (#LLL), oferă 2,5 ore de informație de cea mai buna calitate comunității de la Iași.

Vom discuta despre:

– Importanța alăptării

– Momente dificile în relația de alăptare

– Nevoile mamei și nevoile copilului în timpul relației de alăptare

– Beneficiile alăptării pentru fiecare dintre membrii familiei

– Impactul sprijinului comunității în susținerea ratei alăptării la nivelul familiei dar și al lumii.

Săptămâna Mondială a Alăptării este sărbătorită la Iași încă din 2012 cu evenimente organizate de Asociația ParentIS pentru a sprijini informarea corectă și a oferi suport părinților interesați să ofere copiilor cea mai sănătoasă și sigură formă de hrănire pentru o perioadă optimă în contextul fiecărei familii.

La Leche League International  (LLL) este o organizație non-profit formată din voluntari, fără interese politice sau religioase, specializată în furnizarea de informații, de încurajare și sprijin în alăptare pentru mame, viitoare mame și pentru angajații din domeniul pediatriei.

Asociația ParentIS  este o asociație nonprofit din Iași,  inițiată de un grup de părinți și are ca scop susținerea părinților în relația de cuplu și în procesul de parenting, sprijinirea, educarea și consilierea părinților pentru a asigura copiilor o creștere armonioasă și sănătoasă, securitate, un nivel înalt de educație.

Filed in: Sănătate

Comments are closed.

;