Din 31 mai, combină experiențe extraordinare: 4 zile de concerte, premii și spectacole fabuloase, la Palas!

A început numărătoarea inversă! Au mai rămas 3 zile până la mult aşteptata inaugurare a ansamblului urbanistic Palas! De joi, 31 mai 2012, ora 12.00, Iaşul nu va mai fi la fel!

Dezvoltat de compania Iulius Group, ansamblul Palas va deveni principala destinaţie de petrecere a timpului liber pentru ieşeni, care vor găsi aici cele mai aşteptate branduri, cele mai mici preţuri din oraş la hipermarketul Auchan, o splendidă grădină publică, pavilion muzical pentru concerte, carusel veneţian pentru copii şi multe alte atracţii.

Inaugurarea Palas va fi un eveniment pe care ieşenii nu-l vor uita. Urmează patru zile pline de concerte, în care vor fi acordate peste 15.000 mii de premii instant la cumpărături, precum ceasuri şi umbrele fashion şi două excursii la Amsterdam.

Ziua de vineri, 1 iunie 2012, este dedicată tinerilor, cu proiecţii pe Palatul Culturii şi concerte, invitaţi speciali fiind celebrii prezentatori Răzvan şi Dani. De la ora 13.00, la scena din Palas Mall, se vor întrece cei mai talentanţi dansatori de „streetdance”, în competiţia naţională „City Jam”. De la ora 19.45, tot la scena din mall, Valentin Luca, băieţii de la Bar Session şi Adriano vor jongla cu sticlele mai ceva ca la „Românii au talent”. De la ora 21.45, distracţia se mută în Parcul Palas, când Canaf şi Sean Jay Dee feat. Excentric vor anima atmosfera. Odată cu lăsarea întunericului, ieşenii vor avea parte de o spectaculoasă proiecţie 3D pe Palatul Culturii, iar de la ora 22, Roger Sanchez, câştigătorul unui premiul Grammy, va mixa cele mai cunoscute hit-uri ale sale.

Sâmbătă, 2 iunie 2012, este ziua dedicată publicului larg şi unui nou record. De la ora 17.00, melomanii sunt invitaţi la un concert de muzică simfonică, în pavilionul muzical din grădina Palas. Și în mall vor avea loc recitaluri, iar de la ora 18.10, pasionaţii de modă sunt aşteptaţi la Fashion Show Palas Mall Brands. Invitaţi speciali sunt criticul de modă Alin Gălăţescu şi designer-ul Laura Olteanu, care va prezenta la Iaşi colecţia de ţinute de seară şi rochii de mireasă „Miracle 2012”. Tot sâmbătă, Iaşul are marea şansă să doboare un nou record. De la ora 21.00, toată lumea este invitată în faţa Palatului Culturii pentru un eveniment special – înălţarea celor mai multe lampioane din lume. După stabilirea noului record, de la ora 22.10, Andreea Bănică va electriza atmosfera, iar show-ul lui Ștefan Bănică Jr., de la ora 23.00, va încheia o zi plină de distracţie. Invitatul special va fi prezentatorul tv Cătălin Măruţă.

Duminică, 3 iunie 2012, în ziua dedicată copiilor, Cătălin Dezbrăcatu’ îi aşteaptă pe prichindei cu: teatru de păpuşi, show-ul mânuţelor din ceară (Wax Hands) şi Funny Mirror, întâlniri cu personajele din Lazy Town şi din desenele animate preferate, demonstraţii de dans, Kids Fashion Show şi recitaluri ale Alexiei Urtoi şi Ștefan Atârgoviţoaie, premianţii Festivalului San Remo. La ora 19.20, Alex Velea urcă pe scena din Palas Mall, la finalul unei zile pline de aventuri şi surprize.

Tot duminică, la Palas Mall se opreşte caravana NEXT TOP MODEL. Designerul Cătălin Botezatu va fi prezent de la ora 15.00, în mall, unde va căuta cele mai frumoase fete pentru sezonul al treilea al show-ului televizat.

Distracţia continuă şi luni, 4 iunie 2012, cu spectacole de pian şi vioară, demonstraţii de dans, recital al ieşencei Diana Vartolomei, iar seara, pe scena din Palas Mall va urca îndrăgitul Connect-R.

Ansamblul Palas este finanţat de UniCredit Țiriac Bank, susţinut de Toyota Iaşi şi Coca-Cola. Printre partenerii evenimentelor se numără: Vodafone, Heineken, Ciuc, Silva, Gramma. Partener media: Kiss FM.

Nu uitaţi: din 31 mai 2012, ora 12.00, Palas vă aşteaptă în inima oraşului!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;