Delicii din gastronomia asiatică, la Noodle Pack, în food court Palas

De curând, în food court Palas Mall a fost inaugurată o nouă locație, care îi întâmpină pe pofticioși cu propuneri culinare din Orientul Îndepărtat. Noodle Pack îi îmbie pe clienți cu celebrul preparat asiatic noodle, în combinații apetisante.

Așa cum îi spune și numele, noua locație din food court Palas oferă o experiență culinară asiatică, bazată pe noodle, țăiței din făină de grâu sau de orez. Clienții pot alege din 13 sortimente de Noodle Pack, cu vită, pui Shanghai, spring rolls, curcan, rață, crispy, creveți, somon fumé, ton, orange chicken, tofu și altele. Propunerile sunt armonizate perfect cu sosuri realizate după rețete autentice din Țara Soarelui Răsare: sos dulce de legume, chilli picant, sweet chilli, cu susan sau de usturoi. Indiferent de alegere, preparatele Noodle Pack surprind prin aromele asiatice veritabile, adaptate gusturilor europene. Pentru cei care vor să împartă bucuria unei mese delicioase alături de apropiați varianta perfectă este Family Pack, cu aceiași noodles delicioși și preparate care să le ofere gustul desăvârșit. 

Din meniul Noodle Pack nu lipsesc nici supele, ușoare și gustoase, disponibile în trei variante: dulce acrișoară, picantă de pui sau mixtă. Iar pentru cei care nu se satură de „pachețelele de primăvară”, aici se pot bucura de ele în combinații cu pui crispy, nuggets, creveți sau doar cu sosuri, alegând Smart Pack.

Ingredientele folosite de cea mai bună calitate, aduse din Asia sau atent selectate de la producători locali, pregătirea produselor sub ochii clienților, cu îndemânare și pasiune, și sortimentele oferite garantează o plăcere pentru priviri și, mai ales, pentru papilele gustative.

Vino la Noodle Pack, din food court-ul Palas Mall, locul care te invită într-o incursiune în bucătăria Orientului Îndepărat, prin condimente originale, esenţe îmbietoare şi reţete exotice. Vei primi o porție savuroasă de sănătate!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;