5:13 pm - Wednesday April 18, 6373

Anunț important despre cum se circulă acum din România în Republica Moldova

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 informează că situația la punctele de trecere a frontierei dintre România și Republica Moldova este dificilă, liberă trecere având doar acei cetățeni care nu sunt suspectați că vor participa la manifestația pentru Unire de sâmbătă, ora 12:00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Sute de cetățeni ai României sunt întorși din drum de grănicerii Republicii Moldova, din motive inventate, de la interdicție în Republica Moldova până la sistemul informatic care nu poate procesa documentele de călătorie ale cetățenilor Uniunii Europene. Astfel de cazuri nu s-au mai întâmplat din martie-aprilie 2009, în perioada guvernării comuniste a lui Vladimir Voronin.
Pe această cale, Acțiunea 2012 vă invită să participați la mitingul pentru Unire din Chișinău, acolo unde se va încheia, după două luni de mers pe jos 1300 de km, pe traseul Alba Iulia-Chișinău, Marșul Centenarului. Deplasarea se va face cu autocarul vineri, ora 20:00, din fața Hotelului Intercontinental.
Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;