Începutul școlii aduce premii cool, la Palas: sejururi la munte, cine în familie, shooting photo și sesiuni de înfrumusețare

Zilele până la momentul în care va suna din nou clopoțelul sunt puține, iar emoțiile începutului de an școlar își fac apariția. Cele mai mari sunt pentru mămici, așa că Palas vine în ajutorul lor cu premii care invită la relaxare și distracție în familie: sejururi la munte, cine în familie, ședințe foto profesionale și sesiuni de răsfăț.

Și mămicile au emoții la început de an școlar! Pentru ele, Palas lansează campania „Mămici cool la Back to School”, cu premii care pun în valoare timpul petrecut în familie. În perioada 31 august – 9 septembrie 2018, sesiunile de shopping din magazinele Palas Mall, pentru rechizite, garderoba din prima zi de școală sau pur și simplu pentru relaxare sunt răsplătite cu surprize care te vor ajuta să fii o mamă cool. Tot ce trebuie să faci este să cumperi în valoare de minimum 150 de lei și să te înregistrezi cu bonurile fiscale în aplicația electronică la Centrele Info.

Afli dacă ți-a surâs norocul în urma celor două mari trageri la sorți, de pe și 9 septembrie. Ficare dintre extrageri va desemna câte 20 de câștigători. Cinci dintre ei vor avea prilejul de a petrece un sejur la munte alături de cei dragi, prilej pentru a uita de începutul școlii prin multă distracție și drumeții. Alți cinci vor primi invitații la cină în familie, motiv de relaxare și de făcut planuri. Cinci câștigători își vor putea crea amintiri prețioase la shooting-urile photo profesionale pentru toți membrii familiei, iar alți cinci vor avea parte de sesiuni de răsfăț și un look nou în prima zi de școală, pentru mămici, dar și pentru copii.

Bucură-te de cumpărături în magazinele brandurilor din Palas Mall și vei fi una dintre „Mămicile cool la back to school”!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;