9:32 am - Tuesday November 13, 2018

Happy Halloween, la Palas: atelier de gătit pentru copii, concert Cross Medio și sesiuni foto

Final de octombrie înseamnă și motiv de distracție alături de prieteni, la Palas. Și asta pentru că miercuri, pe 31 octombrie 2018, sărbătorim Happy Halloween.

În ultima zi din luna octombrie, te invităm să te bucuri de surprizele cu temă de toamnă și Halloween, pregătite de ansamblul PalasMiercuri, de la ora 17.00, poți să îți creezi amintiri amuzante alături de prieteni la photo booth-ul tematic, de la parterul Atriumului Palas Mall. Cu ajutorul recuzitei, va fi simplu să vă transformați în vampiri, vrăjitoare, mumii sau alte personaje „de speriat” sau doar să imortalizați timpul petrecut împreună.

Tot de la ora 17.00 începe și Parada Costumelor, oferită de copiii de la First Models Kids. Prichindeii și-au pus imaginația la lucru și au realizat ținute spectaculoase, iar munca lor va putea fi admirată în Atriumul Palas Mall.

De la ora 18.00, marcăm sărbătoarea de peste Ocean cu multă muzică și distracție. Talentații artiști din trupa Cross Medio Band îi vor încânta pe cei prezenți cu ritmuri antrenante.

Pentru că năzdrăvanii sunt cei mai încântați de Halloween, ansamblul Palas îi invită să îl petreacă într-o manieră inedită. Copiii sunt așteptați să învețe cum să prepare delicii la atelierul de gătit de la ora 19.00, alături de Chef Bogdan Puiufondatorul Soft & Grace, la parterul Atriumului Palas Mall.

Pregătiți pentru distracție? În cafenelele și restaurantele din ansamblul Palas găsești cadrul perfect pentru un Halloween reușit sau pentru o seară de miercuri relaxantă!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;