2:38 am - Wednesday March 27, 2019

Zilele școlii – Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași

Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iaşi celebrează în  perioada 7 – 8 noiembrie ”86 de ani de existență instituțională”. Cu acest prilej au fost organizate activități pentru elevii, părinții și cadrele didactice din unitățile de învățământ special și special integrat din județul Iași în cadrul evenimentul „Ziua porților deschise”, precum și numeroase activități pentru elevii școlii:”Balul bobocilor”, activități sportive, schimburi de bune practici în proiecte internaționale etc.

Asociatia Zero Gravity ne-a venit în sprijin cu o serie de activități sportive pentru copiii cu deficiențe de auz și deficiențe senzoriale multiple, alături de părinți și cadre didactice, în cadrul proiectului ”Educație la înălțime”, proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași.

4 elevi și două cadre didactice participă în Italia, la Livorno, alături de elevi și cadre didactice din Turcia, Bulgaria, Polonia și Italia la  activitățile din Proiectul ERASMUS + ” We Are Less When We Don’t Include Everyone”.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;