5:13 pm - Friday April 19, 0357

Obiecte de artă și antichități, dar și bijuterii și accesorii, la târgurile de la Palas

În acest sfârșit de săptămână, clienții ansamblului Palas își vor putea completa sesiunile de shopping de la brandurile preferate cu propunerile unor târguri tematice, care pot fi sugestii inspirate de cadouri. 

Până duminică inclusiv, 28 noiembrie 2018, la parterul Atriumului Palas Mall se desfășoară două târguri dedicate accesoriilor: Bag Expo și Expo Mineralia. Pentru doamne și domnișoare, Bag Expo propune o varietate de genți și rucsacuri în tendințele sezonului, cu design modern. Pasionatele de modă pot alege de la plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi și rucsacuri pentru laptop, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri din cristale Swarovski, până la trollere şi genţi de voiaj. Pe toate le găsesc într-o diversitate de modele, din piele naturală, piele ecologică, blană sau material textil, clasice sau cu forme deosebite, neutre sau în culori vii, minimaliste sau încăpătoare, cu imprimeuri jucăușe și detalii originale. Și domnii pot alegeportofele, serviete, borsete, curele, mănuși și alte articole de marochinărie.

La Expo Mineralia sunt prezentate bijuterii și obiecte de decor din pietre preţioase şi semipreţioase, cu un design deosebit. Cercei, coliere, brățări, seturi pentru ocazii speciale realizate din roci, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii, le așteaptă pe pasionatele de accesorii. Doritoarele pot afla și care sunt semnificațiile talismanelor și proprietățile lor, dar și să își creeze accesorii personalizate, în secțiunea workshop. 

Vineri, în Atriumul Palas Mall se va instala Târgul de Artă și Antichități. Pasionații de obiecte cu povești de demult vor fi întâmpinați de numeroși colecționari din toate colțurile țării pentru a le prezenta piese aparte. Mic mobilier, bijuterii, discuri, aparate foto vintage, tablouri, statuete, lămpi și obiecte decorative, numismatică, filatelie, argintărie și multe alte obiecte a căror frumusețe a sporit odată cu trecerea anilor vor putea fi admirate și achiziționate de iubitorii de antichități. Târgul este organizat de Bucovinart și se va desfășura până duminică inclusiv, 28 noiembrie.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;