Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi celebrează 61 de ani de existență

În preajma sărbătoririi Centenarului Marii Uniri,  Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi celebrează cei 61 de ani de existență. Înfiinţată la 28 noiembrie 1957,  școala noastră asigură servicii educaţionale şi terapeutic-recuperatorii în spiritul toleranței, respectului reciproc și egalității de șanse dezvoltând preșcolarilor și elevilor autonomia personală și socială și încrederea în sine.

În perioada 2010 – 2013, şcoala  a  fost reabilitată în totalitate  şi dotată cu echipamente specifice prin proiectul  “Reabilitarea, modernizarea şi dotarea şcolilor speciale din judeţul Iaşi” iniţiat și derulat de Consiliul Judeţean Iaşi. Astfel, toate spaţiile de învăţământ, de terapii specifice precum şi baza sportivă sunt amenajate şi dotate conform standardelor europene, asigurând desfăşurarea unor servicii de calitate pentru elevii noştri.

Activitățile dedicate Centenarului Marii Uniri și educației speciale se vor desfășura pe parcursul zilei de 28 noiembrie 2018 împreună cu părinții elevilor și cu partenerii noștri.  Începând cu ora 10.00, vă invităm să cunoaşteţi specificul activităţilor noastre și să sărbătorim împreună pentru că „Educația unește OAMENI!”.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;