Oportunitati de promovare a ofertelor la Targul de Turism al Romaniei

Camera de Comert si Industrie Iasi invita firmele iesene din sectorul turismului sa-si promoveze ofertele la Targul de Turism al Romaniei, Editia de primavara, 14-17 martie 2013, organizat la ROMEXPO.

De o importanta majora pentru sectorul turismului din Romania, Targul de Turism organizat la ROMEXPO, reuneste anual, in doua editii, elita firmelor de profil atat din tara, cat si din intreaga lume.

Editia de primavara 2013 va avea loc in perioada 14-17 martie in Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 – ROMEXPO si se va axa, in principal, pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului estival, atat in Romania, cat si in strainatate, vizand turismul cultural, rural si de business, turismul de tratament, destinatii exotice, croaziere, turismul de aventura sau pelerinaje culturale etc.

Mai multe detalii: http://www.targuldeturism.ro

ATENTIE: Firmele care au calitate de membru al Camerei de Comert si Industrie Iasi beneficiaza de tarife de chirie si constructie stand speciale, reduse cu 50%.

Astfel, tarifele care se aplica sunt:

– tarif de inscriere: 100 Euro

– tarif chirie stand standard: 47 Euro/mp – pentru stand cu o latura libera

48,5 Euro/mp – pentru stand cu 2 laturi libere

50 Euro / mp – pentru stand cu 3 laturi libere

51,5 Euro/mp – pentru stand cu 4 laturi libere

Tariful de chirie stand standard include atat chiria spatiului, cat si constructia standului standard, cu toate dotarile aferente.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;