Oportunitate de participare la Expozitia Congresului Mondial al Camerelor de Comert, in statul Qatar

Camera de Comert si Industrie Iasi isi invita partenerii sa participae la delegatia economica pe care o organizeaza în Statul Qatar, la Doha, cu ocazia Expozitiei si Congresului Mondial al Camerelor de Comert editia a 8-a, 2013, 22-25 aprilie, în colaborare cu Camera de Comert si Industrie a României, Camera de Comert Internationala (ICC) si Federatia Mondiala a Camerelor (WCF). Gazda evenimentului este Camera de Comert si Industrie a Statului Qatar.

Pavilionul României este reprezentat la aceasta editie de Camera de Comert si Industrie a României.

Evenimentul principal din cadrul Expozitiei – „Oportunitati pentru Toti” – forum de întâlniri bilaterale si prezentari de produse si servicii – este dedicat oamenilor de afaceri si ofera posibilitatea stabilirii de întâlniri si discutii bilaterale cu parteneri din tarile Golfului si nu numai – pe baza unui program de întâlniri prestabilit – si prezentarea, în standul României, a produselor si serviciilor românesti.

Domeniile de interes sunt: produse industriale, agrare, bunuri de consum, proiecte de investitii de infrastructura, constructii civile si industriale, utilaje industriale, tehnologii de vârf, energie, turism, servicii financiare, bancare, consultanta economica, învatamânt si pregatire profesionala, sanatate, cooperare în sectorul tehnologic.

Acest eveniment a câstigat de-a lungul timpului o reputatie de invidiat întrucât este singurul forum international dedicat mediului de afaceri care reuneste reprezentanti a peste 12.000 de Camere de Comert din cel putin 105 de tari, înalti oficiali, Presedinti ai unor institutii de promovare comerciala, asociatii profesionale, precum si conducatori de companii apartinând sectorului privat din întreaga lume.

Este pentru prima data când în Orientul Mijlociu are loc un eveniment mondial de o asemenea anvergura. Qatar National Convention Centre va servi, pe perioada Congresului, drept loc de întâlnire pentru cei aproape 2.500 de oameni de afaceri din întreaga lume.

Sunt invitati sa participe agenti economici români interesati în stabilirea de relatii comerciale, economice si financiare cu parteneri din tarile din Golf precum si cu reprezentantii institutiilor financiare, banci sau agentii de promovare a investitiilor si comertului din întreaga lume.

Programul profesional al deplasarii cuprinde în principal: participarea la forumurile de afaceri, discutii si vizite de lucru la parteneri din Qatar – în functie de interes – vizitarea expozitiilor specializate, discutii cu expozantii participanti.

Cheltuielile de deplasare totale sunt de 3.000 EURO/persoana si includ: cazare (Hotel Wyndham Grand Regency 5*), transport international (Qatar Airlines), transferuri interne si taxa de participare la Expozitie si Forum. Acestea vor fi suportate de fiecare participant. Va vom informa în timp util asupra programului deplasarii si forumului, plecarea urmând sa aiba loc în 20 aprilie si întoarcerea la Bucuresti în ziua de 26 aprilie.

Inregistrarea participantilor si stabilirea intalnirilor de afaceri se poate face pâna cel mai târziu vineri, 08 februarie 2013. Relatii suplimentare: tel.: 0232.268001, fax: 0232.214530, e-mail: cciasi@cciasi.ro.

Vizualizarea expozitiei, a oportunitatilor oferite se poate face accesând site-ul: www.worldchamberscongress.org

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;