Angajaţii Antibiotice au fost spiridușii lui Moş Crăciun pentru 100 de copii nevoiaşi

Pentru al șaselea an consecutiv Fundaţia Antibiotice „Ştiinţă şi suflet” a organizat campania „Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun!” în parteneriat cu Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

În an centenar, campania a fost adresată unui număr de 100 de copii din familii și cu posibilități materiale reduse, din localitățile rurale din județul Iași și Botoșani.

Micuții cu vârste între 1 şi 13 ani și-au colorat ale lor vise curate și le-au așternut în scrisorele entuziaste. Apoi ni le-au lăsat pe prispă. Rândurile lor emotionanțe, stângace sau elaborate, precise sau idealiste, i-au animat și în acest an pe colegii noștri care au devenit spiridușii Moșului.

Pe 14 decembrie l-am așteptat împreună pe Moș Crăciun ce nu a întârziat să apară, ca odinioară, în sănioară în cadrul unei festivități la compania Antibiotice. Copiii s-au bucurat nespus să îl întâlnească, mulți dintre ei pentru prima oară. În semn de mulțumire, micuții au luminat sala cu zâmbete luminoase și au interpretat scurte momente artistice cu colinde de Crăciun.

A devenit o tradiție ca în preajma sărbătorilor de Crăciun, colegii noștri să devină pentru câteva zile angajați ai Moșului, în rol de spiriduși. Prin intermediul “Fundației Antibiotice – Știință și Suflet” primesc scrisorele frumos ticluite din cele mai îndepărtate cătune ale județului sau chiar din alte județe, cum a fost anul acesta din Botoșani.  Marea familie Antibiotice a reuşit astfel să aducă un dram de bucurie pentru copii de toate vârstele, mai putin norocoși și din familii foarte numeroase pentru a le transforma dorințele acestora într-o frumoasă surpriza de Crăciun. Mulţumim pe această cale și colaboratorilor din cadrul Departamentului Pro Vita”, a declarat Ioana Tode, preşedinte Fundaţia „Antibiotice-Ştiinţă şi Suflet”.

Nimic din această dovadă de bunătate nu ar fi fost posibilă fără inimoșii noștri colegi-spiriduși, care, cu sufletul deschis, le-au îndeplinit fiecare dorință din ale lor vise. Până la ultima papușică, până la cel mai mic soldățel.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;