5:13 pm - Sunday April 19, 2753

Cum să trăim mai uşor cancerul

Patronatul Medicinei Integrative, prin intermediul Centrului ONCOSUPORT Iași, oferă tuturor persoanelor interesate posibilitatea de a participa la sesiunea de informare susținută de către dna doctor oncolog Silvia Ilie. Recent revenită de la Paris, unde şi-a pregătit teza de doctorat, dna doctor Silvia Ilie va împărtăşi cu cei care vor asista la seminar ultimele cercetări în domeniul oncologiei şi ultimele tendinţe utilizate cu succes în Franţa în tratarea acestei maladii.

În cadrul întâlnirii, vor fi abordate următoarele teme: starea de bine și imaginea corporală (dieta în timpul tratamentelor oncologice şi după, suplimentele nutritive: beneficii / non-beneficii, psihoterapie, sofrologie); sportul și cancerul (artele marţiale; dansul contemporan); terapii alternative pentru calitatea vieții (terapia prin artă, bioenergia, biorezonanţa şi alte energii). Prezentarea este dedicată în egală măsură persoanelor diagnosticate cu cancer, membrilor familiilor acestora, precum și altor persoane interesate de aceste teme.

Seminarul va fi susținut de către dna doctor Silvia Ilie la Centrul ONCOSUPORT București, persoanele din Iași interesate să participe la acest eveniment putând intra în legătură cu dna doctor Ilie prin intermediul sistemului de videoconferință existent în cadrul Centrului ONCOSUPORT Iași, din Bdul. Tudor Vladimirescu nr. 42-44, etaj 2.

Seminarul va avea loc joi, 31 mai 2012, cu începere de la ora 16, şi va avea o durată de 1h30 minute (aproximativ 30 minute pentru fiecare temă în parte), în final fiind rezervate 30 de minute pentru răspunsuri la întrebările venite de la participanți.

Relații suplimentare despre acest eveniment pot fi obținute la tel. 0232-22.77.18

Centrul Regional Nord-Est – Oncosuport Iași, cu sediul în Bulevardul ”Tudor Vladimirescu”, nr. 42-44, etajul 2, oferă gratuit consiliere psihologică, asistență socială și juridică persoanelor din zona de NE a țării, diagnosticate cu cancer de sân, cancer de col uterin și cancer testicular precum și aparținătorilor acestora. Acesta a fost înființat la Iași prin proiectul „Reţea multiregională pentru terapie integrativă, consiliere şi reintegrare socială a persoanelor diagnosticate cu cancer”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007 -2013, “Investește în oameni!”. Proiectul este implementat de Patronatul Medicinei Integrative,  în parteneriat cu Associazione Oncologica Senigalliese Valli Misa e Nevola – Italia și Asociaţia de Terapii Integrative “Sfântul Nectarie” – România.

Filed in: ONG-uri, Sănătate

Comments are closed.

;