Brado Bradissimo 2018

În ultima săptămâna înaintea vacanței de Crăciun, la Școala Gimnaziala “Vasile Conta” din Iași s-a derulat cea de-a opta ediție a concursului “Brado Bradissimo”. Acest îndrăgit proiect educațional a ajuns la a VIII a ediție, face parte din cultura organizațională a școlii și poate fi considerat un exemplu de bună practică în implementarea unor proiecte educaționale inițiate de școala noastră. Concursul este organizat pe doua secțiuni, “Cel mai creativ brad de Crăciun” și “Cea mai decorativă clasă în spiritul Crăciunului” și urmărește punerea în valoare a creativității elevilor și a cadrelor didactice, dar și transmiterea unui mesaj pozitiv cu valențe educative pentru toți cei implicați în viața școlii.
Anul acesta concursul a adus în prim plan tema lunii decembrie, „Unitate și democrație”, din cadrul Proiectului inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Iași și intitulat „Școala pentru valori autentice”.
În acest context, elevii de la Școala Gimnazială „Vasile Conta” s-au întrecut și autodepășit în realizarea și împodobirea cu multă creativitate și bun gust a unor brazi minunați, în realizarea unor povești minunate, fiecare brad având povestea sa, și în transmiterea unor mesaje emoționante cu puternic impact în comunitatea școlară și locală.

Felicitări tuturor participanților pentru inițiativă, creativitate, implicare!

Filed in: Educație

Comments are closed.

;