În Ansamblul Palas s-a inaugurat Atipic Barbershop, un loc dedicat în exclusivitate bărbaților

Mixul de retail al ansamblului Palas a fost completat, recent, cu noi servicii, dedicate în exclusivitate îngrijirii masculine. Atipic Barbershop propune un concept inedit, în care bărbații beneficiază de servicii premium, dar și de o atmosferă relaxantă și un ambient deosebit.

La finalul lunii decembrie, la etajul 1 al galeriei Palas Mall, în proximitatea magazinului Colin`s, s-a inaugurat Atipic Barbershop. Noul salon este dedicat bărbaților puternici, care pun preț pe imaginea lor, oferindu-le servicii profesionale de îngrijire și atmosfera frizeriilor de demult. Este un barber shop autentic, unde domnii pot opta pentru tunsori și styling, îngrijirea completă și aranjarea bărbii, bărbierit și tratamente personalizate pentru față și barbă.

Pentru a oferi calitate superioară, echipamentele și cosmeticele folosite sunt la cele mai înalte standarde. De exemplu, bărbierii Atipic Barbershop folosesc produsele brandului Truefitt & Hill, care deţine cel mai vechi local de bărbierit din lume şi este furnizor oficial al Casei Regale a Marii Britanii, prin mandatul regal al Ducelui de Edinburgh. Cei care trec pragul noii locații sunt întâmpinați de o echipă de profesioniști, cu experiență și specializări în țară și în străinătate. De altfel, pe lângă tehnicile moderne de îngrijire, clienții pot opta și pentru metode atipice, cum ar fi cea a „prosopului cald”, un tratament facial care oferă relaxare profundă.

Amenajarea Atipic Barbershop are la bază un concept puternic masculin, care combină stilurile retro și underground. Pereți ce au aspect de ciment, scaune sculptate din lemn masiv și elemente de design modern completează micul univers al bărbaților. 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;