Vizitatorii și clienții Palas vor beneficia de servicii medicale gratuite de prim-ajutor

Noul ansamblu Palas din centrul orașului, care include spații comerciale, de birouri și facilități de timp liber, va atrage în fiecare zi un număr însemnat de vizitatori de toate vârstele. Pentru aceștia, timpul petrecut în complex pentru destindere sau pentru rezolvarea treburilor curente trebuie să fie lipsit de orice risc, de orice neplăcere sau incident.

Tocmai de aceea, Arcadia deschide în noul mall un punct medical de prim-ajutor, cu servicii gratuite, o inițiativă comună a rețelei de sănătate împreună cu operatorul Palas.

„Cred că este vorba în primul rând de asigurarea unui anume standard de servicii. Într-un complex de mare anvergură și cu atât de multe componente cum este ansamblul Palas, preocuparea pentru sănătatea și siguranța fluxului permanent de oameni pe care îl va atrage nu putea să lipsească și să nu devină chiar prioritară. În ceea ce ne privește, rețeaua Arcadia are deja o policlinică multidisciplinară deschisă în complex, încă din toamna anului trecut, și a considerat onorant și firesc să completeze paleta de servicii medicale oferite cu acest punct de prim-ajutor, prin care contribuie la confortul și siguranța rezidenților sau vizitatorilor Palas. În plus, activitatea medicală din punctul de prim-ajutor Arcadia este asigurată complet gratuit pentru potențialii pacienți”, declară Dan Fiterman, director general Arcadia.

La rândul său, Iulian Dascălu, președinte Iulius Group, arată: „Ne bucurăm că parteneriatul cu Arcadia va continua şi în Palas Mall, după deschiderea de anul trecut a centrului medical omonim din United Business Center, policlinică deosebit de apreciată de ieşeni. Suntem convinşi că vizitatorii şi clienţii ansamblului Palas vor beneficia de ajutor medical prompt şi de înaltă calitate, în caz de necesitate”.

Punctul de prim-ajutor Arcadia din Palas Mall ocupă o suprafață de peste 25 mp și este amplasat la intrarea în mall dinspre caruselul venețian, în imediata vecinătate a zonei de joacă pentru copii. Personalul medical Arcadia, alcătuit din asistenți medicali generaliști, va fi prezent la locație pe toată durata programului de funcționare a Palas Mall și își va desfășura activitatea conform prevederilor legale în vigoare, oferind ajutor medical în situații de urgență și de alterare bruscă a stării de sănătate a pacientului; după caz, în situația când acest lucru se va impune, personalul medical va apela serviciile de ambulanță, predând acestora pacientul căruia i s-a acordat primul ajutor. Punctul medical Arcadia dispune de toate echipamentele, dotările și consumabilele medicale impuse de specificul activității și este special amenajat pentru a asigura pacienților promptitudinea, confortul și siguranța de care au nevoie.

„Pe scurt, deschidem acum o nouă locație Arcadia, instaurând acolo aceleași standarde de servicii medicale pe care le respectăm în toate unitățile noastre. Diferența provine din specificul activității, fiind un punct medical cu servicii exclusive de prim-ajutor, gratuite, destinat să intervină în situațiile de urgență ce pot apărea în ansamblul Palas și mai ales în mall. Pacienții punctului de prim-ajutor care vor dori și după încheierea episodului acut să rămână pacienții noștri vor putea să o facă, fiind direcționați, la cerere, spre una dintre unitățile noastre medicale de ambulatoriu sau spital”, menționează dr. Sorin Nistor, director medical Arcadia, referindu-se la felul în care este integrată activitatea componentelor rețelei de sănătate Arcadia.

Punctul de prim-ajutor Arcadia se va deschide joi, 31 mai, ora 12:00, odată cu Palas Mall și cu întregul ansamblu Palas. Pentru nevoi de sănătate curente, rețeaua Arcadia pune la dispoziția rezidenților și vizitatorilor Palas și serviciile de sănătate ale Centrului Medical Arcadia Palas, o policlinică multidisciplinară cu servicii în peste 19 specialități, deschisă zilnic, inclusiv în weekend. În plus, cele trei zile de sărbătoare prilejuite de inaugurarea ansamblului vor fi și trei zile de „promoție sănătoasă”, cu oferte speciale pentru pacienții Arcadia, care pot beneficia în perioada 1-3 iunie de reduceri de 50% la consultații medicale în cele mai importante și solicitate specialități. Informații suplimentare se pot obține la numărul de Call Center 0232 920.

Filed in: Economic, Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;