5:13 pm - Monday April 20, 6607

Iaşul va găzdui Simpozionul de astrologie Ritmuri Astrale

În zilele de 23-24 martie 2019, va avea loc la Iasi, a opta ediție a simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, organizat de cabinetul de astrologie Astro Mercur şi Revista Glare. Ne-am propus ca prin această manifestare să celebrăm la Iași, în fiecare an, echinocţiului de primăvară care, reprezintă începutul primăverii astronomice, dar și al unui nou an astrologic.

Scopul evenimentului este de a prezenta cunoașterea astrologică, într-un cadru profesionist, prin dialog direct cu astrologi care practică astrologia.

Sunt invitați iubitorii de astrologie, fie că sunt astrologi sau necunoscători, pasionați sau doar curioși, pentru a descoperi împreună frumusețea și utilitatea practică a cunoașterii astrologice.

Vor reveni la Iași Minerva (Gabriela Dima), Rodica Purniche, Loredana Chiperi, Valeria Grigoraș, Ancuța Catrinoiu. Vor participa și astrologi de la Chișinău, de la Centrul de Cercetări Astrologice ASTROURANIAS – Zinaida Vișnevscaia, directorul centrului, Irina Belbas și Sergiu Iordache. Din Iași vor participa Claudia Cristisor, Raluca Potorac si Anca Tăutu (organizator).

Vor fi două zile dedicate publicului ieșean, cu conferințe, discuții libere, consultații, prezentare de carte, premii pentru public, precum si o expoziție de pictură, prezentată de către Alexandra Stela Juduc care, revine din nou în cadrul acestui eveniment.

Simpozionul se va desfășura în sala de conferințe a Hotelului Eden din Iași, cu următorul program:

Vineri 22 martie 2019, între orele 18:00-19:30

Masă rotundă astrologică

Intalnire dedicată astrologilor participanți în programul de conferinte, cu tematica :

„Momente și etape deosebite în contextul astral al anilor 2019-2020”. Concluziile acestei întâlniri vor fi prezentate publicului in a doua zi a simpozionului.

Sâmbătă 23 martie 2019, între orele 10:00-18:00

Program de conferințe și discuții libere.

Pauză: 13:30-14:30

Duminică 24 martie 2019, între orele 10:00-14:00

Program de conferințe si discuții libere.

Simultan vor avea loc discuții particulare, sesiune de consultanță astrologică la cerere, cu astrologii prezenți la eveniment.

Accesul publicului la eveniment presupune plata unei taxe de participare. Participanții din alte orașe vor beneficia de o reducere de 50% pentru taxa de participare.

Acest eveniment își propune să promoveze cunoașterea astrologică în rândul publicului și să readucă în atenția noastră ritmurile naturii.

În cele două zile dedicate publicului, vom realiza un schimb de informații și de experiență, între iubitorii de astrologie, fie că sunt practicanți profesioniști sau doar utilizatori de informație astrologica.

Va invităm să redescoperiți alături de noi frumusețea precum și utilitatea instrumentelor astrologice în lumea modernă a mileniului trei.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;