Festivalul Național de teatru de păpuși și pantomimă “PRICHINDEII VESELI”

Și anul acesta Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi în parteneriat cu Asociația Națională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficiențe de Auz Virgil Florea” Iași dă startul Campaniei de strângere de fonduri “DIFERIȚI DAR ÎMPREUNĂ” și vă invită mâine, miercuri, 20 martie 2019, începând cu ora 9,00 în  Sala Radu Beligan a ATENEULUI din Iași la  două spectacole caritabile – ocazie  în plus de promovare a principiilor diversității, solidarității și a parteneriatului educațional între  diferite unități de învățământ speciale, de masă, de stat și particulare.

Campania “DIFERIȚI DAR ÎMPREUNĂ” este organizată pentru a susține Festivalul Național de teatru de păpuși și pantomimă PRICHINDEII VESELI”, care a ajuns anul acesta la cea de a XI-a ediţie, festival ce are loc în perioada 6-9 iunie 2019, la Iași.

Vă invităm să vă alăturați nouă prin participarea la unul din cele două spectacole caritabile:

·        între orele 9,00 şi 10,30 vă aşteptăm la spectacolul “RAZĂ DE SOARE” , în care vor evolua elevi din cele 6 şcoli speciale din judeţul Iaşi – Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi, Colegiul Tehnic “Ion Holban” Iaşi, Şcoala Gimnazială  Specială Paşcani, Liceul Special “Moldova” Tg. Frumos, Scoala Profesionala Speciala “Trinitas” Tg. Frumos şi Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi.

·        între orele 11,00 și 13,00 vă aşteptăm la spectacolul “ZÂMBET DE COPIL”, organizat cu sprijinul Centrului Logopedic Interşcolar Iaşi, ocazie cu care preșcolari și elevi din școlile de masă, prin momentele artistice prezentate, susțin campania noastră.

Filed in: Administrație

Comments are closed.

;