5:13 pm - Tuesday April 19, 0067

Gregoriana Tudoran își depune candidatura ca independent la alegerile europarlamentare

Joi, 28.03.2019, la ora 14, își va depune candidatura pentru alegerile europarlamentare, dna Gregoriana Tudoran, candidat independent din punct de vedere politic, susținut de Asociația ”Împreuna pentru A8”.

„Joi depunem peste 100.000 de semnături pentru Gregoriana Tudoran, ceea ce înseamnă că, măcar tot atâția români s-au săturat de minciunile politicienilor. Sigur sunt mai mulți, însă! Peste 100.000 de români susținem un independent care și-a asumat să lucreze în Parlamentul European pentru ca, prin construirea de infrastructură, România să se dezvolte„, se arată într-un comunicat al conducerii Asociației „Împreună pentru A8”.

Dorim să avem o țară pentru cetățeni, nu cetățeni pentru alte țări

„Așa cum știți, organizația noastră este parte a societății civile care solicită realizarea infrastructurii de tip autostradă, pentru ca România, zona Moldovei, să iasă din subdezvoltare și sărăcie.

Toți politicienii care s-au succedat la conducerea țării ne-au mințit și ne-au folosit. Moldova s-a săturat să fie mințită. Nu mai vrem să ne reprezinte niciun politician, pentru că ei nu lucrează pentru noi.

Am venit la București în marș pe 19 mai 2018, pentru construirea de autostrăzi în Moldova, am fost la Bruxelles, am fost la cei mai înalți lideri politici ai momentului, am fost la Președinte, am susținut Legea Autostrăzii Unirii. Degeaba!

Am fost mințiți, am fost blamați că vrem să facem politică, deși tot ei, politicienii, își fac acum campanie cerând voturi, spunând că vor sprijini realizarea de autostrăzi, de parcă acum au descoperit că sunt necesare.

Suntem convinși că românii vor vota o femeie deșteaptă, doctor în economie, antreprenor, jigniți de imaginea creată româncelor de femeile care au ajuns să ne reprezinte.

Suntem convinși că miile de români din afara țării vor vota un specialist în afaceri europene, nu neaveniți care văd în postul de europarlamentar numai un salariu gras și o perioadă lungă de shopping.

Suntem convinși că românii vor vota o persoană care nu face decât politica românului, indiferent unde e acesta, în țară sau în afara ei.

Așa cum am adunat cu forțe proprii, semnătură cu semnătură, așa vom cere vot cu vot, pentru un expert lobbyist la UE, așa cum este Gregoriana Tudoran- singurul ieșean candidat la europarlamentare.

Alături de Gregoriana Tudoran vor veni la sediul BEC conducerea și o parte a membrilor Asociației ”Împreună pentru A8” iar prezența dumneavoastră la momentul depunerii candidaturii pentru a reflecta evenimentul, va fi un real sprijin pentru noi.

Încercăm și pe calea aceasta să schimbăm viața noastră și a românilor, prin forțe proprii și cu câte resurse avem, conștienți că dacă nu ne luam destinul în mâini nu avem ce aștepta de la alții”, se mai menționează în documentul citat.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;