Târg de obiecte cu patina timpului și spectacol muzical, la Palas

Sfârșitul de săptămână aduce evenimente interesante, în ansamblul Palas. Colecționarii găsesc obiecte de artă și antichități, copiii fac spectacol cu talentul lor muzical, iar liceeni își pot alege facultatea pe care vor să o urmeze.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 29 – 31 martie 2019, parterul Atriumului Palas Mall se învăluie din nou în parfumul nostalgic al Târgului de Artă și Antichități. Expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai de preț piese, care spun povești din timpuri de demult. Bijuterii, argintărie, piese de mic mobilier, ceasuri de mână, de birou sau de perete, obiecte vintage, porțelanuri, numismatică, filatelie, discuri din vinil, tablouri, statuete și multe alte obiecte ancorate în trecut vor putea fi admirate și achiziționate la standurile colecționarilor.

Vineri, de la ora 17.00, pe scena din Atrium Palas Mall vor performa micii artiști de la Palatul Copiilor din Iași. Spectacolul muzical este susținut de membrii Clubului Melos, ale căror voci vor impresiona publicul printr-o selecție de melodii proprii.

Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00, liceenii din regiune sunt invitați să cunoască oferta educațională a celor 37 de facultăți de stat din Iași și să afle toate informațiile despre sesiunea de admitere și programele de studiu. Târgul Universităților Ieșene este organizat de compania IULIUS și le oferă prilejul de a-și face o imagine clară despre viitorul lor educațional, interacționând direct cu profesori și studenți. La eveniment vor fi prezente Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași. În plus, liceenii vor putea participa și la workshop-uri interactive, care îi vor ajuta în orientarea educațională și profesională. Târgul reunește și peste 20 de asociații studențești, dar și companiile Delphi Technologies, Raiffeisen Bank și Adservio, de la care se pot informa cu privire la oportunitățile de carieră și nu numai.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;