Nutriensa® – gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice, prezentă la cea mai importantă Conferință de Fitoterapie din România

După succesul incontestabil al primei ediții, în perioada 29-30 martie, se desfășoară cea de-a doua Conferință de Fitoterapie Practică sub egida Universității de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” ce are ca temă “Compușii bioactivi și extracte vegetale – beneficii pentru sănătate”.

În cele două zile de sesiuni științifice dedicate fitoterapiei, este prezentată practicienilor posibilitatea fundamentării pe baze documentate, a utilizării eficiente și în condiții de siguranță pentru pacient, a produselor farmaceutice ce conțin extracte vegetale.

Noutățile prezentate în această conferință, care reprezintă o platformă educațională valoroasă pentru cei aproape 700 de participanți din întreaga țară: medici, farmaciști, lideri de opinie și cercetatori, vizează legislația în domeniul medicamentului de origine vegetală și a suplimentelor nutritive care conțin extracte vegetale, precum și evoluția și înglobarea extractelor vegetale în forme farmaceutice diverse, astfel încât să răspundă nevoilor pacienților de toate vârstele.

“Conferința de Fitoterapie Practică este un demers științific inițiat pentru sustinerea dezvoltării fitoterapiei practice în România. Ne dorim o implicare activă în acest domeniu extrem de important pentru sistemul de îngrijire a sănătății populației  și ne mândrim că între participanții principali la conferință se regasește un partener constant al activităților pe care le desfășurăm, compania Antibiotice.

Prin noua gama de suplimente alimentare Nutriensa® care condiționează extracte vegetale, compania Antibiotice vine în mod responsabil în întâmpinarea atât a pacienților cu patologii diverse, cât și persoanelor sănătoase care doresc să-și mențină starea de sănătate și să beneficieze de o calitate superioară a vieții. Între suplimentele alimentare și medicamentele realizate la Antibiotice din punct de vedere al regulilor de bună practică de producție și standardelor de calitate nu există nicio diferență – cu alte cuvinte supliment realizat la standard de medicament”, a declarat Prof. Univ. Dr. Monica Hăncianu, Președintele Conferinței Naționale de Fitoterapie Practică, Președinte Asociația de Fitoterapie și  Fitofarmacologie Practică, din România.

Trăind într-o societate cu un ritm al vieții extrem de alert, cu o suprasolicitare fizică și intelectuală majoră, în care alimentația, din diverse motive, devine restrictivă, se observă o creștere a interesului populației pentru prevenție, pentru asigurarea și menținerea calității vieții.

Nutriensa, este gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice, dezvoltată în contextul unui interes din ce în ce mai mare al populației pentru îngrijire personală. Nutriensa cuprinde produse pe bază de vitamine, minerale și diverse extracte standardizate care susțin funcțiile fiziologice ale organismului sau care se pot asocia unor tratamente alopate. Gama de suplimente alimentare Nutriensa derivă în primul rând din nevoia consumatorului de a rămâne activ, și a face față vieții moderne suprasolicitante. Nutriensa înseamnă în același timp creativitate, prin formule inovative și produse care combină multiple ingrediente cu proprietăți active dovedite științific, asigurând astfel consumatorilor accesul la nutrienții necesari bunei funcționări a organismului, cât și maturitate, prin informare corectă, precum și eficacitatea și siguranța produselor susținute de experiența companiei în domeniul producției de medicamente. Brandul Nutriensa este adresat publicului activ, informat, și pune un accent deosebit pe starea de bine a consumatorului și promovarea unui stil de viață sănătos și îngrijirea activă a sănătății”, a declarat dr. Mihaela Moșneguțu, Director Medical Antibiotice.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;