Expo Sănătate din Natură și târg de antichități, la Palas

Zilele acestea, cei care ajung la Palas pot combina sesiunile de cumpărături și relaxarea cu evenimente pentru toate vârstele.

Până duminică, 21 aprilie 2019, parterul Atriumului Palas Mall găzduiește un târg dedicat remediilor, terapiilor și produselor naturiste. Expo Sănătate din Natură reunește participanți a căror ofertă include cosmetică bio, suplimente alimentare naturiste, energia verde, psihologia, psihoterapia șidezvoltarea personală. Cei preocupați de un stil de viață sănătos găsesc de la alimente, ceaiuri și sucuri naturale, suplimente, fructe deshidratate, cafea terapeutică, produse apicole și uleiuri esențiale, până la creme bio, remedii și servicii medicale, soluții pentru un corp sănătos și chiar un astrolog. Zilnic, evenimentul propune și o agendă de evenimente, cu momente de dans, demonstrații sportive și de arte marțiale, ateliere de creație, prezentare de produse și work-shop-uri.

De vineri până duminică inclusiv, la etajul 1 al Atriumului vor fi prezenți colecționari din toate colțurile țării cu piese a căror frumusețe și valoare a sporit în timp. Târgul de Artă și Antichități, organizat de Bucovinart, vine și de această dată să impresioneze publicul cu obiecte care ascund povești de demult: mic mobilier, argintărie, numismatică, filatelie, porțelanuri, bijuterii, tablouri, ceasuri, decorațiuni și multe alte mărturii ale trecutului.

Prichindeii mai au timp până duminică să descopere cum mâncatul sănătos îi poate transforma în supereroi, în cadrul expoziției educative de la parterul Atriumului Palas MallÎn intervalul orar 10.00 – 20.00, cei mici află lucruri interesante despre o alimentație corectă, cu ajutorul unor jocuri în care sunt direct implicați. Rafturi cu alimente, tarabă informativă cu produse, sisteme de învățare interactivă, legume gigantice și multe activități antrenante le stârnesc curiozitatea și fac informațiile mai ușor de înțeles. Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Centrele Info Palas Mall.

În continuare, până pe 27 aprilie, cumpărăturile din magazinele Palas Mall sunt răsplătite cu premii, în campania „Spring Refresh”. Cei care facshopping în valoare de minimum 150 de lei și merg cu bonurile la centrul de premiere din zona Guess se pot înscrie la tombola dedicată sărbătorilor pascale. Zilnic, primii 180 de participanți sunt răsplătiți cu premii instant: kit-uri de îngrijire, genți pentru picnic, iepurași de pluș, cafea, băuturi răcoritoare, pască și alte delicii. În fiecare zi va fi desemnat, prin tragere la sorți, și unul dintre cei 16 norocoși ai campaniei, care vor avea prilejul de a petrece un week-end relaxant la munte.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;