Fundaţia „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” a adus lumină pentru 23 familii nevoiaşe

Cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, Fundaţia “Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” a venit în ajutorul a 23 familii cu 121 de copii din județul Iași, familii cu situație materială precară, oferindu-le pachete consistente cu alimente tradiţionale, produse de strictă necesitate, pentru curăţenie şi rechizite.

În preajma Sărbătorilor Pascale, Fundaţia „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet” a făcut un gest umanitar, oferind un ajutor de Paşte pentru 23 familii nevoiaşe cu 121 copii din localităţi îndepărtate ale județului Iași din satul Zmeu, comuna Lungani, satele Dumești și Cosițeni, Comuna Dumești, în apropiere de Podu Iloaiei și Lețcani. În fiecare pachet oferit nevoiașilor au fost incluse alimente de bază, produse tradiţionale, rechizite pentru copii şi produse de curăţenie.

„A devenit o tradiție ca de Paște să le fim aproape oamenilor din comunitate cu care soarta a fost mai puțin îngăduitoare, mobilizându-ne să facem un gest de generozitate care să îi aducă împreună, de sărbători.  Sperăm ca ajutorul oferit să le facă sărbătorile pascale luminate și să le aducă o rază de bucurie și speranță în mai bine,  în suflet” a declarat Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei “Antibiotice Ştiinţă şi Suflet”.

Acţiunea face parte din programul „Puterea faptei stă în puterea noastră” prin care, de peste 15 ani, se dezvoltă proiecte sociale, culturale și caritabile şi a fost realizată în parteneriat cu Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Beneficiarii selectaţi, au o situaţie materială precară și provin din familii foarte numeroase cu mulți copii, majoritatea nu au venituri, iar unii dintre copii au handicap sau suferă de boli rare.

Filed in: Economic, Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;