Simpozionul Judeţean “Experienţe Didactice”, locul unde se întâlnesc actuali şi viitori dascăli ieşeni de la catedră

Aproximativ 50 de cadre didactice din judeţul Iaşi participă vineri, 10 mai 2019, la Simpozionul Judeţean “Experienţe Didactice” organizat la Şcoala “Carol I” din Iaşi.

Vineri, 10 mai 2019, Şcoala Primară ”Carol I” din Iaşi va fi gazda unui eveniment şcolar  deosebit. Aproximativ 50 de cadre didactice din judeţul Iaşi vor participa la cea de-a II-a ediţie a Simpozionului Judeţean “Experienţe Didactice”. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Colegiul Naţional “Costache Negruzzi”, Şcoala Primară “Carol I” Iaşi şi Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu“ Iaşi. Evenimentul are loc în cadrul Zilelor Şcolii “Carol I” din Iaşi.

Deschiderea simpozionului va avea loc de la ora 14.30, în Amfiteatrul Colegiului Naţional „Costache Negruzzi“ din Iaşi, întâlnirea fiind urmată, la Şcoala “Carol I” din Iaşi, de dezbateri pe diverse secţiuni cu tematică legată de bune practice la catedră, cu exemple în acest sens. Participanţi vor prezenta situaţii cu care s-au confruntat în actul didactic desfăşurat în întreaga cariieră, cu abordări diverse ale conţinuturilor predate. Un aspect inedit al simpozionului constă în faptul că vor participa elevi şi studenţi, viitori dascăli la catedră.

Prima ediţie a Simpozionului Judeţean “Experienţe Didactice” s-a dovedit un real succes pentru realizarea unui schimb de experienţă între cadrele didactice din diferite instituţii şcolare.

Ulterior acestei a doua ediţie, toate referatele participanţilor vor fi publicate într-o lucrare care va fi tipărită, putând fi consultată ca îndrumar de lucru pentru dascălii actuali şi viitori de la catedră.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;