5:13 pm - Tuesday April 19, 4625

Încep spectacolele în aer liber, la Amfiteatrul Palas! Vezi ce piese de teatru ți s-au pregătit!

La începutul lunii iunie, Amfiteatrul Palas își redeschide porțile către public, cu nenumărate spectacole, concerte, evenimente culturale și de divertisment. Consultă programul pe site-ul www.palasmall.ro!

În curând, ansamblul multifuncțional din inima orașului deschide stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas, un spațiu vibrant, care le oferă iubitorilor de frumos prilejul de a-și îmbogăți timpul liber cu experiențe culturale desăvârșite. Pentru că începutul lunii iunie stă sub semnul copilăriei, primul week-end din Cireșar este dedicat celor mai mici dintre spectatori. Duminică, pe 2 iunie, de la ora 19.00, prichindeii sunt invitați „La bal cu Cenușăreasa”, o piesă a Ateneului din Iași. Spectacolul adaptează povestea atât de cunoscută într-o manieră modernă, adresându-se, astfel, tuturor categoriilor de vârstă. Prin intermediul dramaturgiei, publicul va fi condus în atmosfera de bal, unde surprizele vor fi la tot pasul. Regia și adaptarea scenică sunt semnate de Toma Hogea.

Miercuri, pe 5 iunie, este rândul celor mari să se bucure de teatru. De la ora 20.30, va bate gongul pentru spectacolul „Fă-mi loc!”, o comedie savuroasă, care îi aduce pe scena Amfiteatrului Palas pe îndrăgiții actori Medeea Marinescu și Marius Manole. Producția este o piesă de Anthony Michineau, în regia lui Radu Beligan. Firul poveștii surprinde doi tineri care se regăsesc în ajunul Crăciunului, în cușeta unui tren de noapte. În acest cadru, replicile amuzante, care trezec amintiri, și un joc fermecător de situații vor cuceri publicului iremediabil.

Detalii privind spectacolele din luna iunie sunt disponibile pe site-ul Palas Mall. Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online pe www.palasmall.ro și www. iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;