Festivalul Naţional de Teatru de Păpuşi şi Pantomimă „PRICHINDEII VESELI”

Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iaşi în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Asociaţia Naţională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficienţe de Auz „Virgil Florea” Iaşi, Asociaţia Art Civica şi Asociaţia ArtEd  organizează Festivalul Naţional de Teatru de Păpuşi şi Pantomimă „PRICHINDEII VESELI”- ediţia a XI-a (pentru elevi cu deficienţe de auz), în perioada 06 – 09  iunie 2019.

Prestația în cadrul celor trei secțiuni – teatru de păpuși, pantomimă și film – a trupelor de elevi cu deficienţe de auz din 12 şcoli speciale din ţară (Vaslui, Timişoara, Bucureşti, Focşani, Buzău, Suceava, Sibiu, Cluj, Galaţi şi Iaşi) va fi apreciată anul acesta de un juriu condus de d-na prof. dr. Liana Maria Mitraninspector general în Ministerul Educației Naționale  și din care fac parte reprezentanți ai: Universității Naționale de Arte ”George Enescu”, Asociaţiei ArtEd, Colegiului Național de Artă ”Octav Băncilă” Iași, DGASPC Iași și Centrul Logopedic Interșcolar Iași.

Ateneul din Iaşi va găzdui evenimentul vineri, 07 iunie 2019, începând cu ora 900 în Sala mare de spectacole „Radu Beligan”.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;