5:13 pm - Tuesday April 19, 6681

Dialog deschis cu Daniel Dăianu (BNR), la Camera de Comerț

Miercuri, 12 iunie, cu începere de la ora 15.00, Banca Națională a României și Camera de Comerț și Industrie Iași organizează un eveniment care se anunță foarte interesant: un dialog deschis cu Daniel Dăianu, membru al Consiliului de Administrație al BNR și membru al Academiei Române, pe marginea stării economiei românești prin prisma contextului național, regional și global. Totodată, vor fi discutate condițiile și impactul privind aderarea țării noastre la Zona Euro.

”Avem promisiunea unui dialog deschis cu dl Dăianu și, în acest sens, îi invităm la dezbatere pe toți cei interesați de subiect, în primul rând pe antreprenori și specialiști din cadrul companiilor ieșene, dar nu numai. În mod cert, nu va fi o discuție pur tehnică, în vocabular strict bancar, ci o discuție care în care toată lumea are posibilitatea să-și exprime dilemele, să pună întrebări și să obțină răspunsuri de la reputatul economist, prin prisma expertizei în domeniu, precum și a poziției de membru în CA al BNR.” a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Iași.

Participarea la acest eveniment este gratuită, pe bază de confirmare prealabilă, în limita locurilor disponibile. Detalii și confirmarea participării, pe site-ul Camerei de Comerț, www.cciasi.ro.

Camera de Comerț și Industrie Iași

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;