5:13 pm - Tuesday April 20, 2782

Pizza Hut Delivery a inaugurat prima locaţie în Iaşi

Pizza Hut Delivery, divizia de livrări la domiciliu a Pizza Hut, a deschis pe 31 mai prima locaţie în afara Bucureştiului, în complexul Palas Iaşi.

Noua locaţie Pizza Hut Delivery a fost realizată cu o investiţie de 170 000 de euro şi se preconizează că va avea până la sfârşitul anului o cifră de afaceri de peste 130 000 de euro. Suprafaţa locaţiei este de 90 metri pătraţi, spaţiu în care 20 de angajati vor prepara şi livra zilnic sortimente delicioase de antreuri, pizza, paste, salate şi deserturi.

Pizza Hut Delivery Palas Iaşi este prima unitate pe care o deschidem în afara Bucureştiului. Suntem încrezători în viitorul acesteia, mai ales că decizia de a deschide în această zonă a venit ca urmare a mesajelor primite din partea clienţilor. Echipa PHD Iaşi este pregătită să livreze pizza fierbinte la aceleaşi standarde înalte de calitate cu care ne-am obişnuit clienţii de-alungul timpului”, declară Carmen Lupuleţ, Director de Marketing Pizza Hut Delivery.

Pentru a sărbători deschiderea primei locaţii împreună cu iubitorii de pizza livrată fierbinte, PHD le oferă clienţilor săi o ofertă de nerefuzat: 50% reducere la a doua pizza comandată, ofertă valabilă până pe 15 iulie 2012.

Pentru clienţii care preferă să vină în locaţie şi să comande, PHD a pregătit o altă ofertă specială: oricine comandă o pizza mare va primi gratuit o sticlă de Coca Cola la 2 litri sau o sticlă de Coca Cola la 0,5 litri dacă va comanda o pizza medie.

Zonele de livrare pentru locaţia Pizza Hut Delivery din complexul Palas Iaşi sunt: Copou, Sararie, Podu de Fier, Tudor Vladimirescu, Tatarasi, Metalurgie, Aviatiei, Bularga, Frumoasa, Podu Ros, Dimitrie Cantemir, Nicolina, CUG, Galata, Podu de Piatra, Mircea cel Batran, Alexandru cel Bun, Dacia, Pacurari, Pacuret, Canta.

Despre Pizza Hut Delivery

De la intrarea pe piaţa din România, din decembrie 2007, Pizza Hut Delivery a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzându-şi în permanenţă clienţii cu produse noi şi foarte apreciate. În prezent, Pizza Hut Delivery are 9 locaţii deschise în România, dintre care 8 in Bucureşti – Pipera, Obor, Vitan, Titan, Sun Plaza, 13 septembrie, Mihalache şi Cora Lujerului – şi una în complexul Palas Iaşi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;