Spectacol de teatru „Pijamale”, al Ateneului Național Iași, la Amfiteatrul Palas

Iubitorii de dramaturgie sunt invitați la ultimul spectacol din această stagiune a Amfiteatrului Palas – o comedie spumoasă, oferită de Ateneul Național Iași.

Joi, 19 septembrie 2019, începând cu ora 19.30, buna dispoziție este asigurată cu piesa de teatru „Pijamale”, la Amfiteatrul Palas. Comedia este pusă în scenă de talentații actori ai Ateneului Național din Iași. Cu regia semnată de Andrei Ciobanu, piesa este o țesătură de intrigi, farse, infidelități, decepții și răsturnări de situații. La acestea se mai adaugă promisiuni ce nu pot fi ținute, dar și schimburi de identitate, momente menite să țină publicul cu sufletul la gură. Ritmul intens și situațiile pline de amuzament vor stârni hohote de râs și vor oferi spectatorilor o doză bună de distracție.

Biletele sunt în valoare de 30 de lei și pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-urile www.palasmall.ro sau www.iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

De vineri până duminică, pasionații de muzică, profesioniști sau simpli curioși, pot descoperi și testa instrumente muzicale, într-o expoziție de specialitate. Caravana Yamaha îi invită pe ieșeni la etajul 1 al Atriumului Palas Mall, în zona Intersport, să cunoască detalii despre dispozitivele care fac notele armonioase și să le încerce performanța, sub îndrumarea experților Yamaha.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;