Delegație sud-coreeană, în vizită la Antibiotice SA

Ieri, 21 octombrie 2018, compania Antibiotice Iași a fost vizitată de o delegație a  ambasadei Republicii Coreii de Sud formată din ambasadorul Kim Yong Ho însoțit de alți doi oficiali, precum și de primarul Iașului, Mihai Chirica.

Delegația diplomatică a fost interesată de activitatea companiei aflând detalii despre portofoliul de produse, certificările internaționale și standardele de calitate, prezența pe piețele internaționale, precum și investițiile realizate în ultimii ani pe platforma companiei.

Totodată, delegația a avut ocazia să viziteze secția de fabricație a pulberilor sterile injectabile unde au asistat la fazele procesului de fabricație a produselor pentru care compania este lider pe piața din România.

 “Suntem onorați de această vizită pe care o considerăm o oportunitate în vederea dezvoltării și consolidării de parteneriate pe piețele externe. Antibiotice este un brand autentic românesc, o companie adaptată pieței farmaceutice internaționale, care a demonstrat că performanțele și rigorile industriei farmaceutice mondiale se pot atinge și în România”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;