Piese de îmbrăcăminte și accesorii de sezon, la târgul Winter Fashion, de la Palas

Zilele acestea, cei care se pregătesc pentru sezonul rece sunt așteptați la târgul de blănuri și pielărie de la Palas, unde își pot completa garderoba cu piese deosebite. În week-end, tinerele care visează la o carieră în modelling pot face pasul cel mare la castingul organizat de First Models.

Până duminică inclusiv, 3 noiembrie 2019, Palas invită toate doamnele și domnișoarele, dar și domnii, la Winter Fashion. Ajuns la cea de-a patra ediție, târgul prezintă colecția completă de toamnă – iarnă în materie de produse de pielărie și blănuri. Expozanții propun o paletă vastă de opțiuni cu un design deosebit: haine de blană, geci, încălțăminte, mănuși, curele, portofele, genți, dar și alte articole de marochinărie sunt doar câteva dintre propuneri. Indiferent de alegere, iubitorii stilului vestimentar elegant și ai accesoriilor pot găsi piese pe alese, în zona Atrium Palas Mall.

Sâmbătă și duminică, agenția First Models este în căutarea celui mai talentat model, pe care să-l trimită în capitala modei. Tinerele pasionate, dornice de o carieră la nivel internațional în acest domeniu, care au peste 13 ani și o înălțime peste 170 cm, sunt așteptate să demonstreze că locul lor este pe catwalk sau în fața aparatului de fotografiat. Fie că se visează manechin sau că vor să fie imaginea unor campanii internaționale, doritoarele pot participa la castingul organizat în zona Atrium Palas Mall, în oricare dintre cele două zile.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;