Prima serie de absolvenți ai cursurilor de Tipare și Croitorie DallesGO Iași își prezintă creațiile

Joi, 28 noiembrie 2019, de la ora 20:00, zona Atrium a mall-ului Palas va deveni scena unei prezentări de modă spectaculoase. Prima serie de absolventi ai cursurilor de Tipare si Croitorie din cadrul departamentului de moda  DallesGO Iasi își vor prezenta creațiile la care au muncit timp de sase luni. Evenimentul este moderat de cunoscuta actrita Erica Moldovan.

Cele sase luni de cursuri intensive de Tipare si Croitorie, din cadrul DallesGO Iasi, au dat roade, iar cei 15 absolventi ai primei serii și-au dus pasiunea pentru modă la un nivel inalt. Au parcurs alături de Ella Ancuta si Alexandra Ungurean drumul de la concept la schițe, tipare, la crearea propriu-zisă a unei colectii vestimentare uimitoare.

Departamentele de make-up si fotografie DallesGO Iasi, coordonate de Emma Padurariu si Vladimir Dumbrava vor asigura machiajul si ilustratia evenimentului.

Evenimentul MODA DallesGO @PallasMall Iasi este inceputul unei colaborari fructuoase intre cele doua mari branduri si promite sa aduca in atentia publicului Pallas Mall Iasi evenimente importante pe tot parcursul anului 2020.

DallesGO – cea mai importantă platformă de cursuri, destinate industriilor creative, din Romania – este acum in cele mai importante 10 orase din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj, Oradea, Timisoara, Craiova, Iasi, Sibiu, Constanta si Galati.  Înființat în 2010, proiectul DallesGo este un loc al oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, o comunitate susținută de dorința de a învăța și de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesați de tot ceea ce înseamnă artă, creativitate și profesionalism în adevăratul sens al cuvântului. Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor să-și transforme pasiunile în hobby-uri sau profesie și pregătesc cursanți în domeniile Fashion, Beauty, Foto-Video, Design Interior, Gastronomie, Comunicare sau Marketing Online, Social Media, Business sau Dezvoltare Personala. Proiectul continuă să se dezvolte de la an la an și să ofere cursanților săi noi provocări, experiențe interactive și insight valoros din industriile creative.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;